ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Προτό και το “ερωτηματικό”

 

 

 

 

 

 

Δύο είναι τα σίγουρα γεγονότα που αφορούν τους τερματοφύλακες της επόμενης σεζόν για τον Ολυμπιακό, που μετά το “Ναυάγιο” με τον Στεργιάκη ψάχνει  για μία λύση ταλαντούχου κίπερ.Ποιό το ερωτηματικό με τον Προτό.

Βέβαια, ένα θέμα το οποίο σκέφτονται αρκετά στην ομάδα  είναι ότι ναι μεν ο Γιαννιώτης θα είναι η πρώτη επιλογή κάτω από τα δοκάρια, αλλά η δεύτερη επιλογή θα πρέπει να είναι ένας τερματοφύλακας που θα έχει εμπειρίες και θα μπορεί για ένα χρόνο να δώσει πράγματα ξέροντας ότι θα είναι δεύτερος.

Και ο Προτό είναι μία τέτοια περίπτωση. Εχει δεθεί με την ομάδα , ο κόσμος τον γουστάρει, δεν έχει πρόβλημα να κάτσει στον πάγκο και να περιμένει, άλλωστε έτσι ήρθε φέτος  για να είναι πίσω από τον Καπίνο και αν και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του Βελγίου ο 35χρονος Βέλγος δεν αποκλείεται να μείνει.

Oσο για τον Χουτεσιώτη, μόνο και μόνο η ανανέωση του συμβολαίου του, δείχνει πόσο τον πιστεύουν για το άμεσο μέλλον οι Πειραιώτες γιατί και παιδί της ομάδας είναι και ποτέ δεν δημιούργησε προβλήματα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button