ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Πέπε θέλει πολύ Ολυμπιακό! (video)

Ο Πορτογάλος μέσος θεωρεί ευκαιρία για εκείνον να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του χαφ της Γκιμαράες που αποτελεί τον βασικό στόχο του Θρύλου για τη μεσαία γραμμή. Οι εξελίξεις με τον Γκιλιέρμε ίσως επισπεύσουν την μεταγραφική αυτή υπόθεση. Με τον 23χρονο χαφ της Βιτόρια να είναι η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι κινούνται ακόμα πιο δυναμικά για να την ολοκληρώσουν το ταχύτερο δυνατόν.

«Σύμμαχός» τους σε αυτή την προσπάθεια είναι ο ίδιος ο Πέπε. Ο οποίος θέλει πάρα πολύ να έρθει στον Πειραιά και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Αυτό το έχει τονίσει με κάθε τρόπο, τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και η πλευρά του παίκτη, στους ανθρώπους του Θρύλου. Σημαντικά στοιχεία, πάντα, η θέληση και η επιθυμία ενός ποδοσφαιριστή όταν υπάρχει στον ορίζοντα το θέμα της μεταγραφής του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο 23χρονος κεντρικός μέσος έχει μιλήσει και με τον Πέδρο Μαρτίνς. Και όσα άκουσε τον ενθουσίασαν ακόμα περισσότερο.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πώς τα δικαιώματα του Πέπε δεν ανήκουν μόνο στην Γκιμαράες. Η Μπενφίκα έχει ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει στο 50%. Κάτι που σημαίνει πώς δεν είναι μόνο θέμα της Βιτόρια αυτή η ιστορία. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, ασχολούνται με αυτή την υπόθεση για αρκετές εβδομάδες, την δουλεύουν και με τις δύο ομάδες και ελπίζουν πώς θα βρεθεί, άμεσα, σημείο σύγκλισης με όλους τους εμπλεκόμενους για να φτάσουν στο τελικό deal.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button