ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο παθιασμένος Σισέ και ο Μάρκοβιτς

Ο παθιασμένος Σισέ και ο Μάρκοβιτς. Ο Σενεγαλέζος δείχνει έτοιμος να νικήσει και το χρόνο, αλλά ο Μαρτίνς έχει έτοιμη και τη λύση του Σέρβου.

Την Πέμπτη το βράδυ, στη Μπρατισλάβα, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να κάνει το δεύτερο βήμα για να περάσει στους ομίλους του Europa League. Στον επαναληπτικό με τη Σλόβαν. Ειδικά σε ό,τι αφορά την άμυνα υπάρχει και ο παθιασμένος Σισέ και ο Μάρκοβιτς. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός τραυματίστηκε στο δεύτερο ημιχρόνου του πρώτου ματς με τους Σλοβάκους. Στην αρχή υπήρξε μεγάλη ανησυχία. Στην πορεία, όταν βγήκε και η διάγνωση, όλα έδειχναν πώς θα χάσει τον επαναληπτικό με τη Σλόβαν.

Ο Σισέ κερδίζει και το χρόνο…

Η αποθεραπεία του, όμως, έχει κυλήσει εξαιρετικά καλά. Κάθε ημέρα που περνά είναι όλο και καλύτερα. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός τη Δευτέρα μπήκε στην προπόνηση και την έβγαλε κανονικά. Συμμετείχε και στο δίτερμα, ως παρτενέρ του Παπασταθόπουλου. Με τον Μαρτίνς, πάντως, να σκέφτεται να τον ξεκουράσει, να τον προφυλάξει. Δεν υπάρχει και λόγος να πιεστεί ο Σισέ και να αγωνιστεί στη ρεβάνς. Αν και η θέλησή του να προλάβει τον επαναληπτικό δείχνει πολλά!

Η εναλλακτική του νεαρού Σέρβου

Μην ξεχνάμε, δε, πώς διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης θα είναι και ο Ουσεϊνού Μπα. Αλλά αν τελικά δεν αγωνιστεί ο Σισέ, τότε παρτενέρ του Σωκράτη δεν θα είναι ο άλλος Σενεγαλέζος του Ολυμπιακού αλλά ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο Μπα μετά την ανόητη αποβολή του στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς θα πρέπει να αλλάξει πολλά σε ό,τι αφορά το κομμάτι της φιλοσοφίας, της νοοτροπίας και της συγκέντρωσης. Όλα αυτά στοίχισαν στο Ράζγκραντ και κανείς στην ομάδα δεν θα επιτρέψει να επαναληφθούν.

Πολλές δοκιμές

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Μαρτίνς δοκίμασε δύο δίδυμα στο κέντρο της άμυνας. Από τη μία τους Παπασταθόπουλο-Σισέ, από την άλλη τους Παπασταθόπουλο-Μάρκοβιτς. Ο παθιασμένος Σισέ και ο Μάρκοβιτς. Ο πρώτος δεν θέλει να χάσει με τίποτα το ματς, ο δεύτερος είναι έτοιμος να πάρει θέση στην ενδεκάδα αν χρειαστεί. Με τον Μαρτίνς να κάνει και σήμερα και αύριο δοκιμές και μετά να αποφασίζει για τις τελικές επιλογές του. Λογικά σε ό,τι αφορά τη διάταξη, δεν θα πάει σε αλλαγή. Ίσως να κάνει μία-δύο σε πρόσωπα. Πάντως, μην ξεχνάμε πώς ο Σισέ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ματς και δικαίως πήρε τον τίτλο του κορυφαίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button