ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο παλιός καλός Φορτούνης

Ο Θρύλος ήταν πολύ καλύτερος του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς. Εξάλλου, το παραδέχθηκε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του. Εξάλλου, ορισμένοι παίκτες των «ερυθρολεύκων» είχαν εξαιρετική απόδοση. Μεταξύ αυτών και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός. Ο παλιός καλός Φορτούνης.

Η καλή απόδοση του Φορτούνη

Ο επιτελικός μέσος του Θρύλου βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Χάμες είχε ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Ωστόσο, με την εμφάνισή του δικαίωσε 100% τον Μίτσελ που του έδωσε φανέλα βασικού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Διότι δεν ήταν απλά κινητικός, αλλά ουσιαστικός. Κουβάλησε την μπάλα, αλλά την μοίρασε και σωστά. Επιπλέον, ήταν καλές οι εκτελέσεις του στα «στημένα», καθώς δημιούργησε αρκετά θέματα στην ανασταλτική γραμμή των «πράσινων».

Μια εμφάνιση από τα παλιά

Η ουσία είναι πώς με την εμφάνισή του ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε ένα πολύ ουσιαστικό παιχνίδι. Σε όλες τις φάσεις έδωσε και γρήγορα και σωστά την μπάλα. Επιπλέον, «έβλεπε» γήπεδο και οργάνωσε πολύ καλά το παιχνίδι. Βέβαια, έγινε αλλαγή στο 81’ αλλά με την εικόνα που είχε, ίσως θα ήταν καλύτερα να τον κρατήσει ο Μίτσελ στο ματς ως το φινάλε. Διότι ήταν πολύ καλός στο δημιουργικό κομμάτι. Θύμισε, δηλαδή, τον παλαιό καλό Φορτούνη. Με μια εμφάνιση από τα παλιά, πριν τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς τους. Επίσης, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έδειξε πώς έχει βρει τα πατήματά του και πώς είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button