ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ονιεκούρου με άδεια στην Τουρκία»

Ο Χένρι Ονιεκούρου δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη σεζόν 2022/23. Δεν ήταν και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021/22. Το ημερολόγιο δείχνει 9 Ιουλίου, αλλά ακόμα δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Όμως, ίσως το θέμα να έχει μπει στην τελική ευθεία. Να είναι αρκετά κοντά η ημέρα της αποχώρησής του από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Διότι ο Νιγηριανός εξτρέμ είναι στην Κωνσταντινούπολη για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. «Ο Ονιεκούρου με άδεια στην Τουρκία».

Με άδεια στην Τουρκία

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, ο Χένρι Ονιεκούρου εξασφάλισε άδεια από τον Ολυμπιακό για να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα έχει επαφές με ομάδες από τη γειτονική χώρα, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα, μέσα στα προσεχή 24ωρα. Η σχετική ανάρτηση του ρεπόρτερ από την Τουρκία δίνει μια νέα διάσταση στην υπόθεση. Επιπλέον, σηματοδοτεί τις εξελίξεις που έρχονται. «Ο Ονιεκούρου με άδεια στην Τουρκία».

Ο Ονιεκούρου έχει 4 προτάσεις

Ο ίδιος δημοσιογράφος λίγη ώρα αργότερα με δεύτερο ποστάρισμά του, αναφέρθηκε στο θέμα του Ονιεκούρου ξανά. Σύμφωνα με αυτό, ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει προταθεί σε 4 ομάδες της Τουρκίας. Το ταξίδι του στη γειτονική χώρα σε αυτό αποσκοπεί. Να κάνει τις τελικές επαφές, για να προχωρήσει η μεταγραφή του σε μια ομάδα της Τουρκίας. Ποιά θα είναι αυτή; Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ωστόσο, η ομάδα που δείχνει πιο «ζωηρό» ενδιαφέρον είναι η ομάδα των Αδάνων, η Ντεμίρσπορ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button