ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός συσπειρώθηκε και επιστρέφει

Μπορεί το αποτέλεσμα στο ντέρμπι να ήταν 1-1 ωστόσο ο Ολυμπιακός κέρδισε πολλά και σημαντικά πράγματα..

Απόλυτα , ποδοσφαιρικά, οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν απαντήσεις και αυτές ήταν απόλυτα ηχηρές. Εκεί που πρέπει να μιλάνε όλοι .Εντός των τεσσάρων γραμμών .

Πέρα από το πέναλτι και τη συζήτηση που έχει σηκώσει και έχει φέρει όλο αυτό το τσουνάμι των εξελίξεων ,ο Ολυμπιακός έπρεπε να βάλει τουλάχιστον τρία γκολ σήμερα και να γυρίσει στο Ρέντη ως ο απόλυτος θριαμβευτής.

Οι Πειραιώτες έκαναν,όπως σωστά είπε ο Μίτσελ, το τέλειο παιχνίδι. Ξεφτίλισε το παραμύθι της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, όπως γράφουν κάποιοι για τον Παναθηναϊκό, και ταυτόχρονα ο Ισπανός έκανε μία καταπληκτική διαχείριση του ρόστερ.Αλλα και τα εργαλεία του βέβαια (Χουάνγκ,Χάμες,Εμβιλά) ήταν καταπληκτικοί.

Μια φάση στο 97 δεν χαλάει κάτι στο κομμάτι της εμφάνισης του Ολυμπιακού αλλά γιγαντώνει  όλη αυτή την παθογένεια που έχει δημιουργηθεί από την Ομοσπονδία και την ΚΕΔ .Με κακούς ξένους διαιτητές και Έλληνες που όταν παίζουν τον Ολυμπιακό κάτι παθαίνουν.

Ο Ολυμπιακός ,πάντως, σήμερα έδειξε ότι απαγορεύεται να τον υποτιμήσεις. Γιατί μπορεί να σε εκπλήξει. Σήμερα ο Ολυμπιακός συσπειρώθηκε ακόμα περισσότερο και έχει φανεί απόλυτα πως όταν συμβαίνει αυτό οι αντίπαλοι θα πρέπει να τρέμουν.

Και για να τα λέμε και όλα..Όταν ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό όντας στο +10 και κάνοντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του καταλαβαίνεις πόσο υπολογίζουν ακόμα τον γίγαντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου ακόμα και όταν είναι στα κάτω του για λίγο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button