ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O Ολυμπιακός συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών Μυελού των Οστών

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται για ακόμα στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη, έτσι λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν απόψε στον Πειραιά, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Κλινικής ΡΕΑ και του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, στο πλαίσιο των δράσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντών Δοτών του Μυελού των Οστών, να βοηθήσουν στην ανεύρεση νέων δοτών και παράλληλα να στηρίξουν ενεργά την όλη προσπάθεια, δίνοντας το παράδειγμα σε όλον τον κόσμο.

To παρών έδωσαν οι Βασίλης Τοροσίδης, Ανδρέας Γιαννιώτης και Γιάννης Μασούρας, μαζί με τον Κούλη Δουρέκα βρέθηκαν στο χώρο που έχει δημιουργηθεί στον Πειραιά, αποδεικνύοντας πώς ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα έχει έντονη κοινωνική προσφορά και πάντα είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Βασίλης Τοροσίδης σχολίασε  για την δράση
«Ο Ολυμπιακός δίνει πάντα το παρόν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, πόσο μάλλον σε μια τόσο πολύ σημαντική εκδήλωση για όλον τον κόσμο. Εμείς με τη σειρά μας κάναμε το καθήκον μας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Να γίνουμε κι εμείς δότες! Ελπίζω να το δει όλος ο κόσμος, να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν και να δώσουν κι εκείνοι 1-2 λεπτά από τη ζωή τους και να γίνουν κι εκείνοι δότες»

 

«Το βραχιόλι που φοράω είναι ίσως το πιο σημαντικό βραχιόλι. Θεωρώ πως είναι μια πάρα πολύ σωστή κίνηση. Ελπίζω να βοηθάει ολοένα και περισσότερος κόσμος σ’ αυτήν την προσπάθεια που γίνεται. Ελπίζουμε να έχει όλο αυτό μεγάλη ανταπόκριση, γιατί μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον συνάνθρωπό μας», είπε με τη σειρά του ο πορτιέρε της ομάδας μας, Ανδρέας Γιαννιώτης,

ενώ τέλος, ο Γιάννης Μασούρας είπε:

«Ο Ολυμπιακός στηρίζει πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και νομίζω πως αυτό φαίνεται. Θεωρώ πως ο καθένας μας μπορεί να γίνει δότης μυελού των οστών και να σώσει ζωές».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close