ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός στο 7ο Ιατρικό Συνέδριο της UEFA

Η Ιατρική ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας δίνει εμφατικό «παρών» στο συνέδριο που συμμετέχουν τα κορυφαία club του πλανήτη.

 

 

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να εξελίσσεται και να ανεβαίνει επίπεδο διαρκώς. Σε όλους τους τομείς! Έτσι, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην κάνει το ίδιο και στον τομέα της αθλητικής ιατρικής.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Ιατρική ομάδα του Θρύλου, ο έμπειρος στην πρόληψη και αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων Ορθοπεδικός Χειρουργός και ιατρός της ομάδας μας, κος Χρήστος Θέος και ο ιατρός των Ακαδημιών μας με αξιόλογο έργο στην πρόληψη και αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων των νεαρών αθλητών μας, Ορθοπεδικός Χειρουργός, κος Αλέξανδρος Κοΐνης βρέθηκαν στο τεράστιο σε αξία επιστημονικό meeting που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα.

 

 

Αυτό είναι το 7ο Ιατρικό Συνέδριο της UEFA που λαμβάνει χώρα στο «Divani Apollon Palace», από 30 Ιανουαρίου με 1 Φεβρουαρίου 2018.

 

Οι γιατροί της ομάδας μας εκπροσωπούν επάξια τον Ολυμπιακό συμμετέχοντας ενεργά και παρακολουθώντας τις εργασίες του συνεδρίου, στο οποίο παρευρίσκονται οι ιατρικές ομάδες των μεγαλύτερων συλλόγων του πλανήτη. Πως θα μπορούσε λοιπόν να λείπει ο κορυφαίος Σύλλογος της χώρας;

 

 

Στο εν λόγω συνέδριο καθορίζονται οι εξελίξεις στην πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των κακώσεων στο ποδόσφαιρο.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button