ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός σάρωσε στις βραβεύσεις της Volley League (vid)

Ο περσινός πρωταθλητής δεν πήρε μόνο τον τίτλο στο τάραφλεξ. Είχε τον κορυφαίο προπονητή, λίμπερο, διαγώνιο, έναν ακραίο κι έναν κεντρικό.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League και του League Cup για τη νέα χρονιά έγινε πριν από λίγη ώρα. Στο περιθώριο των κληρώσεων, όμως, βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι για την περασμένη χρονιά. Άλλη μια σεζόν που οι «ερυθρόλευκοι» σάρωσαν τα βραβεία στις ατομικές διακρίσεις. Κατακτώντας πάρα πολλά έπαθλα προσωπικών διακρίσεων.

Καλύτερος προπονητής ο Δημήτρης Καζάζης. Καλύτερος λίμπερο ο Δημήτρης Ζήσης. Καλύτερος διαγώνιος ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς. Ο Αλεξάντερ Όκολιτς ήταν ο ένας εκ των δύο κορυφαίων κεντρικών στην περασμένη σεζόν. Το ίδιο ίσχυε και στην κατηγορία των ακραίων. Εκεί ήταν ο Νίκολα Μιγιαήλοβιτς που πήρε το σχετικό βραβείο για το περσινό πρωτάθλημα της Volley League. Πέντε βραβεία από τα οκτώ σε ατομικό επίπεδο για τα μέλη της «ερυθρόλευκης» ομάδας. Η κυριαρχία του Ολυμπιακού δεν περιορίστηκε μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και έξω από αυτούς.

Η χρονιά ξεκινά με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τις εντυπώσεις, σαρώνοντας και στις βραβεύσεις της Volley League. Αυτές, ουσιαστικά, σηματοδοτούν την εκκίνηση της νέας σεζόν, με το Θρύλο να έχει ως στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα. Να πάρει ξανά το πρωτάθλημα, ενώ φέτος υπάρχει η πρόκληση και της Ευρώπης με τη συμμετοχή στα προκριματικά του CEV Champions League.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button