ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί και εκτός των αγωνιστικών θεμάτων»

Ο Ολυμπιακός έδειξε για μια ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο συμμετέχοντας στις δράσεις τόσο για το «Be Active», όσο και για το «You‘re Hope».

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Χριστίνα Τσιλιγκίρη, σε δηλώσεις της αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί και εκτός των αμιγώς αγωνιστικών θεμάτων μετέχοντας για τέταρτη διαδοχική χρονιά στην ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού, όπως επίσης και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι ο βασικός συντονιστής του Ευρωπαϊκού προγράμματος You‘re Hope».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Ο Ολυμπιακός όπως πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις, πρωτοπορεί και εκτός των αμιγώς αγωνιστικών θεμάτων.

Ο σύλλογός μας μετέχει για μια ακόμα χρονιά, τέταρτη διαδοχική, στην ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού, το Be Active και με τις δράσεις που διοργανώνουμε θέλουμε να βοηθήσουμε στη μετάδοση του μηνύματος που προτρέπει τον κόσμο να στραφεί στην άθληση, τη δραστηριότητα και να την εντάξει στην καθημερινότητά του.

Ως οργανισμός και οικογένεια μετέχουμε μαζικά και φέτος με τη συμμετοχή των Ακαδημιών Πολεμικών Τεχνών, βόλεϊ, στίβου, πινγκ-πονγκ, κωπηλασίας και καγιάκ και την Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παράλληλα με το Be Active, o Oλυμπιακός είναι ο βασικός συντονιστής του Ευρωπαϊκού προγράμματος You‘re Hope και διοργάνωσε όπως είδατε σήμερα μια ακόμα δράση με γνώμονα να προσφέρει στους πρόσφυγες τη χαρά της άθλησης.

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι η κοινωνική ενσωμάτωση των προσφύγων μέσω του αθλητισμού και ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε παρά να ευαισθητοποιείται σε τέτοιου είδους δράσεις, μέσω των οποίων εκφράζεται το κοινωνικό μας προφίλ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button