ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ

Η επόμενη κίνηση των «ερυθρολεύκων» μετά την απόρριψη της ένστασής τους  από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΚΕΔ. Αυτό είναι το σημείο «κλειδί» για την επόμενη εκδίκαση της νέας έφεσης.

Ένα ακόμα… ματς στις αίθουσες των δικαστηρίων ετοιμάζεται να δώσει ο Ολυμπιακός. Αυτή τη φορά στο ΑΣΕΑΔ, το  Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών. Εκεί όπου θα προσφύγουν οι «ερυθρόλευκοι» κατά της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΚΕΔ που απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή την προσφυγή του Θρύλου. Πλέον, σε μια ακόμα δικαστική αίθουσα θα παιχθεί το επόμενο επεισόδιο σε αυτή την ιστορία. Εκεί, λοιπόν, κρίνονται πολλά.

Το βασικότερο όλων σε αυτή την υπόθεση είναι ο ρόλος του ΑΣΕΑΔ. Εάν το  Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών κρίνει πώς είναι αναρμόδιο για να ασχοληθεί με την υπόθεση αυτή, θα αναιρέσει το ιδρυτικό καταστατικό του. Διότι οι αρμοδιότητές του αφορούν όλα τα αθλητικά θέματα και αν δηλώσει πώς δεν είναι αρμόδιο, τότε θα αναιρέσει το ρόλο του.

Στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός στέκεται σε ορισμένα καίρια ζητήματα. Μην ξεχνάμε εξάλλου πώς το Φύλλο Αγώνα είναι το βασικό έγγραφο που περιγράφει όλα όσα έχουν συμβεί σε μια αναμέτρηση μπάσκετ. Η ΚΕΔ ουσιαστικά με τον τρόπο της δεν στάθηκε καθόλου σε όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα. Παρουσιάζοντας διαφορετικά όλα όσα συνέβησαν. Το συνηθίζει εξάλλου ο… Φάρος του ελληνικού αθλητισμού. Να έχει μια άλλη οπτική με την οποία βλέπει τα πράγματα και να κινείται εντελώς διαφορετικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button