ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε κατά της Γ.Σ. της ΕΠΟ

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση για εκλογές στην Ομοσπονδία

Στην τελευταία Γ.Σ. της ΕΠΟ πάρθηκε απόφαση για να γίνουν εκλογές στην Ομοσπονδία. Μάλιστα, οι αξιωματούχοι της ΕΠΟ πέρασαν και σχετική τροποποίηση στο καταστατικό, για να μπορέσουν να διεξάγουν τις εκλογές προσεχώς. Ο Ολυμπιακός είναι κάθετα αντίθετος με αυτό. Είχε καταθέσει, δε, εκείνη την ημέρα ένσταση, αλλά αυτή είχε απορριφθεί λίγη ώρα αργότερα.

Κατέθεσε, λοιπόν, προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση που πάρθηκε στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας με θέμα την τέλεση των εκλογών. Δεν είναι απλά θέμα να «κυνηγήσει» την Ομοσπονδία που κάνει ό,τι θέλει. Ο λόγος έχει να κάνει με το υπάρχον πλαίσιο, σχετικά με την τέλεση των εκλογών. Σύμφωνα με τα ισχύοντα, η θητεία της διοίκησης Γραμμένου ολοκληρώνεται είτε με το κλείσιμο μιας 4ετίας, είτε μετά το πέρας της, οπότε οι εκλογές πρέπει να γίνουν τότε.

Έλα, όμως, που στην Ομοσπονδία του Γραμμένου «μετρούν» με τον δικό τους τρόπο το χρόνο. Η νυν διοίκηση εξελέγη τον Αύγουστο του 2017! Άρα δεν τίθεται καν θέμα 4ετούς θητείας από την νυν διοίκηση της ΕΠΟ. Οπότε ό,τι έγινε την περασμένη εβδομάδα, πόσω δε μάλλον η τροποποίηση του καταστατικού δεν έχει γίνει ορθά, άρα θα πρέπει το Διαιτητικό Δικαστήριο να κρίνει την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και, βάσει νόμου, να την ακυρώσει!

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πώς η διοίκηση Γραμμένου που είναι εκλεγμένη έχει «κολλήσει» το διάστημα που στην ΕΠΟ ήταν η ΠΔΕ του Δρόσου, για να μπορέσει να συμπληρώσει την απαιτούμενη τετραετία και να διεξάγει εκλογές. Αλλά πώς γίνεται να συνδεθούν μια διορισμένη με μια εκλεγμένη διοίκηση, μόνο οι αξιωματούχοι της νυν διοίκησης της Ομοσπονδίας μπορούν να εξηγήσουν!

Κάτι που σημαίνει πώς μετά και την προσφυγή του Ολυμπιακού, η ΕΠΟ δεν μπορεί να διεξάγει τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας της διοίκησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button