ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ!

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως είχαν προαναγγείλει, δεν κάνουν πίσω και περιμένουν από την Αθλητική Δικαιοσύνη να ασχοληθεί με την υπόθεσή τους κατά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ. Το είχαμε αναφέρει από χθες το βράδυ στο redaroume. Ο Ολυμπιακός θα έκανε προσφυγή κατά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ. Με θέμα την απόφαση της ΚΕΔ για την ένσταση που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός μετά τον αγώνα της 13ης Μαΐου που τελικά δεν «μέτρησε» και έληξε 72-70 υπέρ του Ολυμπιακού. Κι αυτό διότι έγινε κακή εφαρμογή των κανονισμών παιδιάς από την ΚΕΔ.
Στο έγγραφο της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ, η πλευρά του Ολυμπιακού στέκεται σε ορισμένα συγκεκριμένα σημεία, ζητώντας την δικαίωσή της.

Πρώτον, γιατί η προσβαλλόμενη απόφαση στερείται επαρκούς και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας. Δεύτερο διότι η προσβαλλόμενη απόφαση, τελείως εσφαλμένα δεν απάντησε, αποφεύγοντας να πάρει την οποιαδήποτε θέση, για το αν το επίμαχο καλάθι ήταν εκπρόθεσμο ή εμπρόθεσμο, επειδή δήθεν «τέτοιος λόγος ενστάσεως δεν υπήρξε» και μη νόμιμα εξάντλησε την κρίση της στην ακύρωση του καλαθιού από τους διαιτητές, κατόπιν «της χρήσεως μη εγκεκριμένου τεχνικού εξοπλισμού» και «στην μη νόμιμη διαδικασία αλλαγής της αρχικής απόφασης των διαιτητών».

Και τρίτον, η προσβαλλόμενη απόφαση έσφαλε στην κρίση της κάνοντας δεκτή την ένσταση του αντίπαλου σωματείου «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.», κατά παράβαση και των λοιπών αποδεικτικών στοιχείων, τα οποία κατά τρόπο τελείως αυθαίρετο ουδόλως έλαβε υπόψή της και συγκεκριμένα την Έκθεση – Αναφορά του Κομισάριου του αγώνα κ. Θεοδ. Βιδάλη, τις Εκθέσεις των τριών (3) μελών της Γραμματείας (Σημειωτή και Χρονομετρών) και φυσικά των τριών (3) Διαιτητών, που ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ανέφεραν ότι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο!! Από το αμέσως πιο πάνω, όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται το σκεπτικό της προσβαλλόμενης απόφασης, αλλά έρχεται και κόντρα στην ομοφωνία των πιο πάνω παραγόντων του αγώνα, αφού δεν είναι ποτέ δυνατό ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ να πλανώνται!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button