ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός «πετάει» για τη Γαλλία

Δύο ματς αυτή την εβδομάδα για τους Κυπελλούχους Ελλάδας στην Euroleague. Δύο ματς που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» εκτός έδρας με Μονακό (23/3) και Βιλερμπάν (25/3). Ο Ολυμπιακός «πετάει» για τη Γαλλία.

Ο Ολυμπιακός «πετάει» για Νίκαια

Το απόγευμα της Τρίτης, στις 17:00, η αποστολή του Θρύλου θα αναχωρήσει από την Αθήνα. Θα «πετάξει» από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό εκείνο της Νίκαιας, στη Νότια Γαλλία. Το οποίο βρίσκεται κοντά στο Μονακό. Εκεί, όπου, το βράδυ της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη γαλλική ομάδα για την 31η αγωνιστική της φετινής Euroleague. Στο πρώτο από τα δύο ματς της εβδομάδας, επί γαλλικού εδάφους. Διότι την Πέμπτη η ομάδα θα μετακινηθεί από το Μονακό στο Λιόν. Εκεί την Παρασκευή υπάρχει η αναμέτρηση με την Βιλερμπάν για την 32η αγωνιστική.

Σημαντικές ημέρες για την Euroleague

Τη Δευτέρα έληξε το χρονικό διάστημα που είχε δοθεί στις ρωσικές ομάδες για το μέλλον τους στη διοργάνωση. Η Euroleague είχε αναβάλλει τα ματς τους, αλλά πλέον αυτό θα μονιμοποιηθεί. Μέσα στα επόμενα 24ωρα οι ομάδες-μέτοχοι της Λίγκας θα πρέπει να συσκεφτούν και να αποφασίσουν οριστικά για την αποβολή των ομάδα από τη Ρωσία. Κάτι που δεν θα αλλάξει μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία και την εμπόλεμη κατάσταση που εξακολουθεί να υφίσταται. Στην ψηφοφορία που είχε γίνει πριν από αρκετές ημέρες, είχε αποφασιστεί με πλειοψηφία να ακυρωθούν τα ματς των ρωσικών ομάδων. Ναι μεν ήταν μια απόφαση με προσωρινή ισχύ, αλλά τώρα αναμένεται να υπάρξει μια ακόμα, για την οριστική αποβολή τους από τη διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button