ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη ξεφεύγει από τα Ελληνικά δεδομένα

To παιχνίδι με την Μπασακ Σεχίρ είναι ένα ακόμα βήμα για τον  Olympiaco  όπως τον ονειρεύεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο κόσμος και για τον οποίο δουλεύουν σκληρά στο Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό  τα ελληνικά δεδομένα και αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη και οι σχέσεις που έχει κάνει η ομάδα με τους μεγαλύτερους ατζέντηδες στην Ευρώπη, αλλά και με το σεβασμό που υπάρχει από τους αντιπάλους με πιο πρόσφατο το ματς με την Πλζεν.

Σε μία εποχή που το Ελληνικό ποδόσφαιρο  ψάχνει βαθμούς  για να ανέβει στην βαθμολογία της Ουέφα, ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που κράτησε, περισσότερο από όλες  ψηλά την  Ελληνική σημαία και αν δεν υπήρχαν κάποιες μικρολεπτομέρειες ίσως η ομάδα να είχε πάει πιο ψηλά.

Η Μπασακ είναι ομάδα με σταρ και εργαλεία, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα έμπειρη, με πλάνο και Ευρωπαϊκή δυναμική που έχει μάθει από τα λάθη της και ορμώμενη απο αυτά  κοιτάζει προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button