ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάλι τον Ντόρσεϊ

Στο προσκήνιο και πάλι για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Ελληνοαμερικανού γκαρντ, Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο Ολυμπιακός κινείται και πάλι για παίκτη στην περιφέρεια και στρέφεται στην περίπτωση του ομογενή περιφερε. Με τον Ντόρσεϊ να είναι ο βασικός στόχος μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ποιες είναι αυτές; Μα το γεγονός ότι ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα στο ΝΒΑ, όπως περίμενε πώς θα συμβεί. Και με δεδομένο ότι οι ημέρες περνούν, οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν και πάλι δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του 25χρονου παίκτη.

Εδώ, πρέπει, να σημειωθεί κάτι πολύ σημαντικό. Ο Ντόρσεϊ δεν πιάνει θέση ξένου, καθώς είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου. Συνεπώς, εφόσον ο Ολυμπιακός τα βρει με τον Τάιλερ, θα έχει έναν παίκτη που δεν «μετρά» ως ξένος. Με δεδομένη την επιστροφή στη Basket League, αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο.

Το οικονομικό σκέλος…

Είπαμε… Ο Ολυμπιακός μιλά με την πλευρά του Ντόρσεϊ. Από την αρχή της φετινής μεταγραφικής περιόδου ήταν στόχος για τους «ερυθρόλευκους» ο Τάιλερ. Αλλά ο ίδιος ήθελε να πάρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ και έτσι είχε βάλει τον Ολυμπιακό στον… πάγο. Όμως, οι ημέρες πέρασαν, ο 25χρονος δεν έχει πετύχει το στόχο του και η προοπτική της Ευρωλίγκα είναι κάτι που έχει στο μυαλό του.

Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν τον περασμένο Μάιο. Η πλευρά του Τάιλερ, τότε, έλεγε πώς ενδιαφέρεται για το NBA. Η πλευρά του παίκτη «χτύπησε» την… πόρτα του Ολυμπιακού. Η μεγάλη διαφορά αυτή τη φορά, όμως, είναι πώς θα πρέπει να ρίξει λίγο το κασέ του. Κι αυτό είναι ένα σημείο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επικοινωνία και τις επικείμενες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τον Ολυμπιακό και τον Ντόρσεϊ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button