ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός κοιτάει το Wonder Kid της Ισλανδίας

Ο 17χρονος Ίσακ Μπέργκμαν Γιοχάνεσον στα “ραντάρ” του Θρύλου.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν κοιτάζουν μόνο για το παρόν, αλλά έχουν τα βλέμματα στραμμένα και στο μέλλον. Εντοπίζοντας περιπτώσεις παικτών που και ενδιαφέρον έχουν και τη διαφορά μπορούν να κάνουν. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το ενδιαφέρον που δείχνουν για τον Ίσακ Μπέργκμαν Γιοχάνεσον. Το Wonder Kid του ισλανδικού ποδοσφαίρου. Έναν 17χρονο παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και έχει προλάβει, πριν κλείσει τα 18, να γίνει διεθνής με τη μεγάλη εθνική ομάδα της χώρας του.

Γεννημένος τον Μάρτιο του 2003 (23/3), αγωνίζεται στο σουηδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Νόρκεπινγκ. Όταν, δε, γίνεται αναφορά στον νεαρό Ισλανδό και παρουσιάζεται ως το νέο Wonder Kid στην πατρίδα του, ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Ο 17χροονος μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός εξτρέμ, κεντρικό χαφ, δεξί εξτρέμ, αλλά και ως αριστερό μπακ. Έχει προλάβει να το κάνει ήδη, δηλαδή να αγωνιστεί σε όλες αυτές τις θέσεις με επιτυχία. Στην πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας παίκτης της Νόρκεπινγκ, μέτρησε 31 αγώνες, πέτυχε 4 γκολ και έδωσε 12 ασίστ!

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακά στατιστικά με τον νεαρό και έχει αγωνιστεί ήδη με τη μεγάλη εθνική ομάδα της Ισλανδίας, πριν κλείσει τα 18 και να δείχνει ικανός για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει τους “ερυθρόλευκους” να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του και να κινούνται για την απόκτησή του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button