ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε την έφεση

Το βράδυ της Κυριακής οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγαν στο Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ.

Η κίνηση που είχαν προαναγγείλει οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού πήρε… σάρκα και οστά. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν το βράδυ της Κυριακής την έφεσή τους στο Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου της. Το οποίο αποφάσισε να δικαιώσει τον ΠΑΟ και να κάνει δεκτή την ένσταση των «πράσινων». Καταστάσεις που δείχνουν ξεκάθαρα τον τρόπο με τον οποίο ο… Φάρος του ελληνικού αθλητισμού αντιμετωπίζει το ελληνικό μπάσκετ και ειδικότερα το μπάσκετ Γυναικών.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν στείλει όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία (φύλλο αγώνα, βίντεο, φωτογραφίες) που αφορούν το εκπρόθεσμο καλάθι. Περιμένοντας το Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ να εξετάσει τα βασικά, δηλαδή πάνω από όλα το φύλλο αγώνα που αποτελεί το βασικό στοιχείο για την εξέταση μιας προσφυγής. Αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα κάνουν οι αρμόδιοι.

Πότε θα ορίσουν τη δικάσιμο για την εκδίκαση της έφεσης; Με όσα έχουν γίνει όλες αυτές τις ημέρες, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα το πότε θα γίνει αυτό. Αλλά θα πρέπει να τελειώσει αυτή η κατάσταση. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αφήσουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, εν προκειμένω τις αθλήτριες, να κάνουν αυτό που ξέρουν. Να παίξουν μπάσκετ και να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button