ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός επενδύει στον Αρφαρά (video)

Ο Ροδίτης φόργουορντ είναι μια περίπτωση που έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του 16χρονου παίκτη του Κολοσσού Ρόδου. 
Τα τελευταία χρόνια με την ύπαρξη της αναπτυξιακής ομάδας οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν όλα τα ταλέντα της ελληνικής Επικράτειας και κάνουν κινήσεις, όπου είναι εφικτό, για να κλείσουν τους παίκτες. Αυτή τη φορά το νέο όνομα που έχουν στην… ατζέντα τους είναι ο Μιχαήλ-Άγγελος Αρφαράς.

Ο 16χρονος φόργουορντ του Κολοσσού Ρόδου είναι μια περίπτωση που κάνει… κλικ στους ανθρώπους του Θρύλου. Με ύψος 1,96μ. και εξαιρετικές επιδόσεις στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων (σ.σ.: μέσος όρος 20.8 π., 12.6ρ., 2ασ., 2.4κλ. και 2.2κοψ.) προκάλεσε αίσθηση σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες. Με τον «μικρό» να φτάνει μια… ανάσα από την Ισπανία και την Γκραν Κανάρια, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Ίσως γιατί είναι γραφτό του να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά στην απόκτησή του. Θα πρέπει να περάσει από το «σχολείο» της αναπτυξιακής ομάδας, να δουλέψει αρκετά και να γίνει ακόμα καλύτερος. Θα είναι μέλος της Εφηβικής ομάδας, αλλά θα κάνει προπονήσεις με την αναπτυξιακή ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button