ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τον Μπερνάρντ»

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται σε ρόλο επιτελικού μέσου. Η περίπτωση του Σκάρπα είναι αυτή που έχουν επιλέξει οι πρωταθλητές Ελλάδας, εδώ και καιρό. Όμως, η Παλμέιρας δεν έχει δείξει διαλλακτική διάθεση. Έτσι δεν αφήνει τον παίκτη να αποχωρήσει από τις τάξεις της πριν τον Δεκέμβριο που λήγει το συμβόλαιό του. Αυτό σημαίνει πώς η συγκεκριμένη υπόθεση πάει όλο και πιο πίσω. Για το λόγο αυτό οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών. «Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τον Μπερνάρντ».

Ο Ολυμπιακός και ο Μπερνάρντ

Εξάλλου, ένα νέο όνομα ήρθε στο προσκήνιο. Ένα όνομα που ακούγεται τελευταία στην ελληνική πραγματικότητα, αλλά όχι για τον Ολυμπιακό. Τώρα, όμως, αυτό αφορά και τους πρωταθλητές. Για την ακρίβεια, ένας Αργεντινός δημοσιογράφος έβαλε το Θρύλο στο… παιχνίδι για τον παίκτη. Πιο συγκεκριμένα για τον Μπερνάρντ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος που ακούγεται για τον Παναθηναϊκό. Χωρίς αυτό να σημαίνει πώς το θέμα ισχύει. Αλλά αφού το αναφέρουν οι Νότιο-Αμερικανοί, εμείς απλά το μεταφέρουμε. Κι αυτό διότι είναι σε θέση που οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ποδοσφαιριστή. «Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τον Μπερνάρντ».

«Πρόταση για τριετές συμβόλαιο»

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Σίζαρ Λουίς Μέρλο αναφέρει πώς «ο Βραζιλιάνος Μπερνάρντ Ντουάρτε είναι πολύ κοντά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο επιτελικός της Σάρτζα είναι σε διαπραγματεύσεις τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον Ολυμπιακό. Αμφότερες οι ομάδες του προσφέρουν συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2025. Η τελική απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον ποδοσφαιριστή, που θα επιλέξει μια εκ των δύο ομάδων».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button