ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός απέσυρε την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ

Κάτι που γνωστοποίησε ο Τάκης Αγραφιώτης στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Από τη στιγμή που δεν τηρήθηκε η δέσμευση να μην υπάρχει κανένας Έλληνας στην ΚΕΔ!

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αποσύρει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Τον Άγγλο, νέο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ. Κι επειδή ορισμένοι έχουν αρχίσει να λοιδορούν την κίνηση των πρωταθλητών Ελλάδας, ο λόγος είναι απλός.

Όταν ο Κλάτενμπεργκ είχε συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Big-4, είχε δεσμευτεί πώς στην νέα ΚΕΔ δεν θα υπάρχει κανένας Έλληνας. Αλλά αυτό δεν τηρήθηκε, διότι ως την 31η Οκτωβρίου θα είναι στην Επιτροπή Διαιτησίας οι Κουκουλάκης και Τριτσώνης σε ρόλο τεχνικού συμβούλου.

Κάτι που αποτελεί αναίρεση των δεσμεύσεων από την πλευρά του Κλάτενμπεργκ. Κι αυτό εξήγησε στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Τάκης Αγραφιώτης. Με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σχολιάζει πώς: «Δυστυχώς ο κ. Κλάτενμπεργκ έχει αποχωρήσει. Θέλω να καταγραφεί στα πρακτικά πως η συμφωνία των Big 4 με την FIFA και την UEFA ήταν πως θα υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές στην ΚΕΔ και δε θα εμπλέκεται κανένας Έλληνας, ούτε οι κ. Κουκουλάκης και Τριτσώνης, ούτε σαν τεχνικοί σύμβουλοι. Για αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του από τον κ. Κλάτενμπεργκ».

Κι επειδή τα «παπαγαλάκια» της «εξυγίανσης» έπιασαν… δουλειά κι άρχισαν να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν, η ουσία είναι μία. Όταν υπάρχει δέσμευση πώς στην ΚΕΔ δεν θα υπάρχει κανένας Έλληνας, η παραμονή των Κουκουλάκη και Τριτσιώνη για το προσεχές δίμηνο συνιστά αθέτηση της δέσμευσης από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button