ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ντούμας τέταρτος στην Ευρώπη

Πράγματι, ο Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Κάτι που έδειξε και στα προκριματικά, αλλά και στον τελικό των 200 μέτρων πρόσθιο. Πιο συγκεκριμένα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που διεξάγεται στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Ο Ντούμας τέταρτος στην Ευρώπη.

Νέα επιτυχία για τον Ντούμα

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο 16χρονος κολυμβητής του Ολυμπιακού συνέχισε τις καλές εμφανίσεις. Διότι μετά τον ημιτελικό, πήγε αρκετά καλά και στον τελικό. Για την ακρίβεια. Μετά το διπλό Πανελλήνιο ρεκόρ σε Έφηβους και Παίδες στον ημιτελικό, ήταν εξαιρετικός και στον τελικό. Καθώς το νεαρότερο μέλος της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «άγγιξε» το μετάλλιο. Πιο συγκεκριμένα έκανε πολύ καλή κούρσα.

Τέταρτη θέση στην Ευρώπη

Ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει μια μεγάλη υπέρβαση. Δηλαδή να περάσει τους πιο μεγάλους σε ηλικία αντιπάλους του. Έτσι τερμάτισε στην 4η θέση του τελικού των 200μ. πρόσθιο. Ειδικότερα έκανε χρόνο 2:13.10. Ωστόσο, ο Βούλγαρος Μαξίμ Μανόλοφ τερμάτισε τρίτος και πήρε το χάλκινο μετάλλιο, με χρόνο 2:12.89. Ο Ντούμας τέταρτος στην Ευρώπη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button