ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο νέος ρόλος του Τοροσίδη στον Ολυμπιακό!

Αυτές θα είναι η αρμοδιότητες του πρώην αρχηγού του Θρύλου.

Δίπλα στην ομάδα όπως ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το βράδυ του Σαββάτου ο «Τόρο» αποχώρησε από την ενεργό δράση. Πήρε την οριστική απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του. Μετά από σχεδόν μια 9ετία με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Με πολλές ξεχωριστές στιγμές. Ημέρες και βραδιές χαράς, Πρωταθλήματα, Κύπελλα, νταμπλ, μεγάλες νίκες στην Ευρώπη, σημαντικές προκρίσεις. Αλλά δεν θα αποχωρίσει από τον σύλλογο. Θα παραμένει στην ομάδα, αυτή τη φορά από ένα διαφορετικό πόστο.

Δεν έχει σημασία εάν θα του δοθεί ένα τίτλος. Οι αρμοδιότητές του θα είναι πολλές. Κυρίως γιατί αναλαμβάνει μια θέση ξεχωριστή. Θα είναι ο «διάδοχος» του Σάββα Θεοδωρίδη. Ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από πολλές θέσεις μέσα στην ομάδα. Μέλος του Δ.Σ., αντιπρόεδρος, ακόμα και επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ. Αλλά οι τίτλοι δεν έχουν σημασία. Σημασία είχε η φυσική παρουσία, πώς ήταν πάντα κοντά στην ομάδα. Δίπλα στον προπονητή και τους παίκτες.

Αυτό το δύσκολο έργο θα αναλάβει ο «Τόρο». Δύσκολο γιατί διαδέχεται έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στον Ολυμπιακό. Έναν άνθρωπο που έζησε τόσα χρόνια για τον Ολυμπιακό. Ο Τοροσίδης είναι ένα παιδί με «πλούσιες» αθλητικές παραστάσεις. Με θητεία στην Ιταλία, με περισσότερες από 100 συμμετοχές στην εθνική ομάδα.

Έχει όλα τα φόντα για να φέρει σε πέρας αυτή την αποστολή. Το κοινό του με τον Σάββα είναι πώς έχει ζήσει μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, ξέρει την ομάδα, γνωρίζει καλά πώς λειτουργεί ο σύλλογος. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό προσόν για το ρόλο που θα έχει από εδώ και πέρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button