ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο μικρός μεγάλωσε!

Χθες μάθαμε και κατά τον επισημότερο τρόπο ότι ένα από τα παιδιά μας, ο Μανώλης Σιώπης επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από διάστημα απουσίας τριών ετών. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο μάνατζέρ του Γιάννης Ευαγγελόπουλος σε ιδιωτικό ραδιοσταθμό που υπογράμμισε πως οι πρωταθλητές πλήρωσαν ήδη στον Πανιώνιο το ποσό για την συμφωνημένη αποζημίωση.

Αυτό σημαίνει πως από την έναρξη της νέας σεζόν, ο Μανώλης επιστρέφει στο δικό του λιμάνι, εκεί από όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Και πόσο πιο καλύτερη στιγμή μπορεί να χαρακτηριστεί χρονικά η επιστροφή του στον Ολυμπιακό!

Συστάσεις ίσως δεν χρειάζονται, καθώς όλοι έχουμε δει τον Μανώλη να αγωνίζεται με την φανέλα του Πανιωνίου, την οποία και τιμάει με την παρουσία του και την προσπάθειά του. Μία προσπάθεια που τον έχει καταστήσει ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της Πλατείας. Είναι ένα από τα βασικότερα στελέχη της ξέφρενης πορείας των κυανέρυθρων με τους οποίους έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Εμφανίσεις που τον… μεγάλωσαν σαν ποδοσφαιριστή.

Γιατί το λέμε αυτό; Πως ένας ποδοσφαιριστής “μεγάλωσε” στην ηλικία των 22; Συστάσεις είπαμε, δεν χρειάζονται, διευκρινήσεις όμως ναι!

Ο Μανώλης Σιώπης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού το 2008 όπου και έπαιξε ως το 2013. Εκεί ελάχιστος κόσμος είχε την δυνατότητα να τον δει, μέχρι που ήρθε το Next Gen Champions League. Τότε ήταν που το Καραϊσκάκη άνοιξε τις θύρες του για να υποδεχθεί ευρωπαϊκούς αγώνες νέων και ο κόσμος τις αγκαλιές του για να περιβάλλει αυτά τα παιδιά, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Μανώλης Σιώπης.

Το μάτι του κόσμου ποδοσφαιρικά “έπεφτε” στον Μανώλη, ο οποίος με το ίδιο πάθος έπεφτε πάνω στις φάσεις για να διεκδικήσει μπαλιές, με τον ίδιο ενθουσιασμό έκανε παιχνίδι, δημιουργούσε φάσεις με απαράμιλλο στύλ, “κατάπινε” χιλιόμετρα αβέρτα και δεν “μάσαγε” στους τσαμπουκάδες, ειδικά στο παιχνίδι κόντρα στην Μαρσέιγ (1-1) όπου οι Γάλλοι είχαν παίξει πολύ ξύλο.

Κοινώς, είχε όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής που “νιώθει” τι σημαίνει Ολυμπιακός. Κι όταν πήγε δανεικός στον Πλατανιά, κι όταν πήγε στον Πανιώνιο, ο Μανώλης δούλεψε. Κι όταν λέμε δούλεψε, δούλεψε. Λες και έσκυψε πάνω από αυτά τα στοιχεία που είχε στο παιχνίδι του και φρόντισε να βελτιωθεί. Φρόντισε να ωριμάσει ποδοσφαιρικά ώστε να “φωνάξει” αυτό που ήθελε. Να γυρίσει δηλαδή στον Ολυμπιακό ως επαγγελματίας και να συνεχίσει την καριέρα του.

Να λοιπόν η ευκαιρία του και να που ο Ολυμπιακός έκανε την μεγάλη κίνηση για μια μεγάλη επιστροφή ενός μικρού που… μεγάλωσε και μπορεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο!

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μία από τις καλύτερες προσθήκες στο ρόστερ των πρωταθλητών τα τελευταία χρόνια και συνάμα μία τεράστια επένδυση. Προοπτική που αρέσει πάρα πολύ και στον κόσμο, αφού δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από την επιστροφή ενός ποδοσφαιριστή στην ομάδα από όπου ξεκίνησε, ωριμότερου και σοφότερου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button