ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μίτσελ ταξιδεύει για την Αθήνα

Όπως σας ενημερώσαμε στο Redaroume, η διοίκηση του Ολυμπιακού πήρε την απόφασή της. Ο Μίτσελ θα είναι ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας. Μιας και χρόνος δεν υπάρχει για χάσιμο, ούτε λεπτό. Ο Μίτσελ ταξιδεύει για Αθήνα.

«Πέταξε» ο Μίτσελ για Αθήνα

Ο 59χρονος προπονητής την ώρα που γράφεται το κείμενο (13:45) έχει μπει ήδη στο αεροπλάνο. Διότι ταξιδεύει ήδη για την Αθήνα, όπου θα φτάσει λίγο μετά τις 15:00. Η συμφωνία με τη δι0ίκηση των «ερυθρολεύκων» έχει «κλειδώσει». Με την άφιξή του στην Ελλάδα θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας. Θα βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιό του. Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πώς θα είναι ως το καλοκαίρι του 2024. Επίσης, θα πιάσει δουλειά άμεσα. Την Τετάρτη θα βρεθεί στο Ρέντη και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Ο Μίτσελ ταξιδεύει για Αθήνα.

Δεν χάνει χρόνο ο Μίτσελ

Αύριο, λοιπόν, ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός θα είναι στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Θα πιάσει άμεσα δουλειά. Ο ίδιος ξέρει καλά τα δεδομένα στον Ολυμπιακό. Γνωρίζει καλά την ομάδα, τα αποδυτήρια, την κατάσταση. Επιπλέον, δεν θέλει να χάσει ούτε λεπτό. Έτσι αύριο θα είναι στο προπονητήριο για να πιάσει δουλειά. Να έχει την πρώτην γνωριμία με τους παίκτες που είναι εδώ. Διότι υπάρχουν και πολλοί διεθνείς που απουσιάζουν. Ορισμένους, δε, τους γνωρίζει από την προηγούμενη θητεία του. Ο Μίτσελ ξέρει καλά ότι το διάστημα της διακοπής είναι πολύ σημαντικό για να βάλει την ομάδα σε μια σειρά. Να γυρίσει σελίδα και να ξαναβρεί την καλή ψυχολογία της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button