ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μεντιλίμπαρ -η κανονικότητα και τα …πρέπει

O Xοσζε Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε  τη δουλειά  στο Ρέντη  και είχε την πρώτη επαφή με τους παίκτες και το Staff  που θα τον περιβάλλει.

Ο 62χρονος  Ισπανός κράτησε τις απαραίτητες σημειώσεις, έβγαλε τα συμπεράσματα του από όσα είδε και πλέον καλείται να μάθει ο ίδιος αλλά και να δώσει αυτή την απαραίτητη ενέργεια και γνώση στην ομάδα όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και πνευματικά. Σημαντικά πράγματα και τα δύο .

Με τον ίδιο να κάνει ομιλία στους παίκτες  και να τους καταδεικνύει συμπεράσματα και…θέλω.

 

«Είδα στον αγώνα με τον ΟΦΗ μία ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Με πολύ μεγάλες δυνατότητες αλλά και προοπτική. Στείλατε άκρως ενθαρρυντικά αγωνιστικά μηνύματα ως σύνολο.

Είστε μία πολύ καλή ομάδα. Μία ομάδα με ποιότητα. Είστε καλοί παίκτες και όλοι μαζί θέλουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Όλοι μαζί ενωμένοι να τα καταφέρουμε. Με τη δουλειά και την ποιότητά μας μπορούμε να καταφέρουμε. Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Από εσάς θέλω δουλειά, προσπάθεια και να έχουμε μία συνέχεια. Μας περιμένουν δύσκολα και απαιτητικά ματς και πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο. Τώρα μπροστά μας έχουμε έναν σημαντικό αγώνα, πάνω στον οποίο θα δουλέψουμε και θα αναλύσουμε όλα όσα πρέπει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button