ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μάσα «σφυρίζει» τον Θρύλο

Ο μόλις 36χρονος Ιταλός ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει τον κρίσιμο πρώτο προκριματικό της ερχόμενης Τρίτης στο Βελιγράδι, ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ολυμπιακό.

 

Στους ρυθμούς των επερχόμενων καθοριστικών αναμετρήσεων με την Παρτιζάν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, κινούνται τα πάντα πλέον στον Ολυμπιακό.

Τη στιγμή, όπου πλέον μας χωρίζουν δύο μόλις ημέρες από την πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση του Βελιγραδίου, η UEFA ανακοίνωσε τον διαιτητή, που θα κληθεί να τη διευθύνει

Ο λόγος για τον Νταβίντε Μάσα. Ο Ιταλός ρέφερι ορίστηκε για τις ανάγκες της πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρτιζάν και τους πρωταθλητές Ελλάδας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Μάλιστα, ο Μάσα σφυρίζει για πρώτη φορά παιχνίδι ελληνικής ομάδας. Είναι 36 ετών και το επάγγελμά του είναι τραπεζικός υπάλληλος.

Θεωρείται άπειρος ρέφερι, αφού έγινε για πρώτη φορά διεθνής

2014 και μέχρι τώρα διαιτήτευσε συνολικά 25 διεθνείς αγώνες, ενώ από την προηγούμενη σεζόν άρχισε να ορίζεται σε αγώνες των ομίλων του Europa League. Στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 διαιτήτευσε το παιχνίδι Εθνικών ομάδων Ελπίδων Σουηδία-Ελλάδα 3-0.

Βοηθοί του θα είναι οι Φιλίπο Μέλι, Τζιανλούκα Βουότο και τέταρτος ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε, όλοι συμπατριώτες του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button