ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Mαρτίνς -Ο Βαλμπουενά και η Αρσεναλ[Video]

Ο Πέδρο Μαρτίνς τέθηκε στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού απαντώντας στις ερωτήσεις του κόσμου. Τι απάντησε για Βαλμπουενά και Αρσεναλ.

 

Αναλυτικά οι απαντήσεις που έδωσε ο Πορτογάλος τεχνικός:

Για τον ιδανικό μέσο κατά την άποψη του: «Είναι πολύ δύσκολο να χαρακτηρίσω το πως είναι ο ιδανικός παίκτης στη θέση «6». Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να είναι παίκτης εγκεφαλικός που χρησιμοποιεί πάρα πολύ τη σκέψη και το μυαλό του μέσα στο παιχνίδι. Επίσης να έχει πάρα πολύ την κίνηση από το ένα τέρμα στο άλλο, από τη μια περιοχή στην άλλη. Είναι πράγματα που είναι πολύ δύσκολο να τα συνδυάσεις, όλα αυτά τα ιδανικά χαρακτηριστικά σε έναν μόνο παίκτη και για αυτό συνηθίζουν οι ομάδες να παίζουν με δεύτερο ή και με τρίτο παίκτη στον χώρο του κέντρου. Ωστόσο, αυτά που είπα νομίζω ότι είναι τα πιο σημαντικά».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών: «Ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών είναι δύσκολο να επιλέξεις γιατί το ποδόσφαιρο έχει τρομερή εξέλιξη. Είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις έναν ανάμεσα σε όλους τους προπονητές που έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Αν έπρεπε να επιλέξω έναν θα ήταν ο Κάρλος Κεϊρόζ που έχει κάνει απίστευτη δουλειά, ενώ αν ήταν να διαλέξω ακόμη έναν για τη δουλειά και τις επιτυχίες του θα ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο».

Για την αγαπημένη του ομάδα όλων των εποχών: «Η Μπαρτσελόνα του Γιόχαν Κρόιφ, η Ντιναμό Κιέβου στη δεκαετία του ’80 και είναι και η εθνική Βραζιλίας το 1982, όπου η ποιότητα που έδειξε ήταν εντυπωσιακή».

Για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών: «Ο Μαραντόνα».

Για τον καλύτερο παίκτη που έχει προπονήσει: «Ο Ματιέ Βαλμπουενά».

Για το παιχνίδι που του έχει μείνει στη μνήμη με τον Ολυμπιακό: «Το παιχνίδι στο Έμιρεϊτς με την Άρσεναλ».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button