ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O Λεάλι και ο Μπουφόν(Video)

1370251Ο Νικόλα Λεάλι παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports  και μίλησε για την  παρουσία του στον Ολυμπιακό ,αλλά και για τον Μπουφόν.

Μεταξύ άλλων: Για το κυριακάτικο ματς στη Λάρισα, ο Λεάλι υποστηρίζει: «Πιστεύω ότι το πρώτο παιχνίδι που θα πρέπει να σκεφτούμε είναι αυτό απέναντι στη Λάρισα. Μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Το επόμενο έρχεται σε μία εβδομάδα. Νομίζω πως θα είμαστε πανέτοιμοι για την επόμενη πρόκληση. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές. Σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε πανέτοιμοι για να αγωνιστούμε».
Σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Νικόλα Λεάλι υποστηρίζει: «Από ότι έχω δει έως τώρα, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Κανένα παιχνίδι δε θα είναι εύκολο για εμάς να το κερδίσουμε. Όταν παίζουμε εκτός έδρας, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για εμάς. Είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούμε σε άλλους αγωνιστικούς χώρους, σε σχέση με την έδρα μας. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί και πάντα ο εαυτός μας. Να δείχνουμε το καλύτερο πρόσωπο, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button