ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο κόσμος πρέπει να παίξει… μπάλα!

Σε μια σειρά τελικών, ειδικά με μειονέκτημα έδρας, το πρώτο ματς είναι κομβικό. Διότι η ευκαιρία για break είναι ιδανική. Έτσι έκανε ο Ολυμπιακός. Αν και ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα της έδρας, ο Θρύλος το πήρε δικό του, με το… καλημέρα στους τελικούς. Μιας και νίκησε 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς. Ο κόσμος πρέπει να παίξει… μπάλα.

Κατά συνέπεια, τα δεδομένα της σειράς άλλαξαν. Διότι μετά το… 0-1 η συνέχεια είναι στο χέρι των πρωταθλητών. Ωστόσο, με το δεύτερο ματς τη Δευτέρα (15/4, 17:45) στο «Μελίνα Μερκούρη», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αβαντάζ. Όμως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν θα μετρήσει μόνο η εικόνα των δύο «μονομάχων» στο τάραφλεξ. Καθώς θα μετρήσει ποιος το θέλει παραπάνω.

Ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το «Μελίνα Μερκούρη»

Λοιπόν, τελικοί «αιωνίων» σε βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, όπως και μπάσκετ Γυναικών. Αλλά μόνο στο πρώτο ο Ολυμπιακός δεν είχε το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας. Παρότι μπήκε στη σειρά με μειονέκτημα, από το πρώτο ματς το πήρε κι αυτό στα χέρια του. Ειδικότερα, όμως, αυτή η εξέλιξη μπορεί να αποδειχθεί κομβική. Διότι με το δεύτερο ματς στις 15 Απριλίου στο «Μελίνα Μερκούρη», ένα μόνο αποτέλεσμα υπάρχει. Δηλαδή η νίκη και στο Ρέντη για να γίνει το 2-0 στη σειρά των τελικών της Volley League. Όμως τώρα πρέπει να παίξει… μπάλα και ο κόσμος.

Μιας και η ομάδα έκανε ό,τι έπρεπε. Δηλαδή break στον πρώτο τελικό. Επομένως έδωσε… πάσα στον κόσμο. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πρέπει να εξαντλήσουν τα εισιτήρια. Για να γίνει το δεύτερο ματς στο κατάμεστο κλειστό του Ρέντη. Ώστε να δώσουν ώθηση στην ομάδα. Εξάλλου, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Έτσι αυτό πρέπει να κάνουν τώρα και οι φίλοι της ομάδας. Ο κόσμος πρέπει να παίξει… μπάλα.

Υ.Γ. Αγωνιστικές αναλύσεις δεν θα κάνω. Όμως αξίζει να γίνει μια αναφορά στον Στερν. Ίσως είναι αδικημένος! Αλλά παραμένει εξαιρετικός διαγώνιος και… τίμιος! Μιας και κάνει τη δουλειά του, όσο καλύτερα μπορεί!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button