ΒΟΛΕΪΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο κορυφαίος τίτλος της δεκαετίας της «ερυθρόλευκης» εκτόξευσης

Ψηφίστε στη δημοσκόπηση του redaroume για τον κορυφαίο τίτλο του Ολυμπιακού από το 2010 ως το 2020.

Μια “χρυσή” δεκαετία. Μια δεκαετία γεμάτη τίτλους. Μια δεκαετία εκτόξευσης. Μια δεκαετία ευρωπαϊκής καταξίωσης. Μια δεκαετία υπέρβασης. Μια δεκαετία “ερυθρόλευκης” κυριαρχίας. Από το 2010 ως το 2020 ο Ολυμπιακός άλλαξε… σελίδα, είναι πλέον μια ομάδα που κυριαρχεί τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, σε πολλά αθλήματα.

Ευρωπαϊκά τρόπαια σε μπάσκετ, βόλεϊ Γυναικών, πόλο Ανδρών και πόλο Γυναικών αυτή την δεκαετία, εκτός από τους δεκάδες τίτλους όλων των τμημάτων στις εγχώριες διοργανώσεις. Αυτά που οι άλλοι δεν τα έχουν δει από την ίδρυσή τους ως και σήμερα, ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του τα πανηγύρισαν μέσα σε 10 χρόνια, από το 201ο ως το 2020.

Το redaroume επέλεξε δέκα τίτλους που ο καθένας έχει ξεχωριστή αξία για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Και καλεί τους οπαδούς του Θρύλου να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία που ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει ως τα τέλη του Οκτώβρη.

Μια διαδικασία που θα αναδείξει τον κορυφαίο τίτλο της δεκαετίας. Για να δούμε τελικά ποιός τίτλος, ποιό τρόπαιο είναι αυτό που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά και το μυαλό των “ερυθρόλευκων” οπαδών.

survey services

 

survey services

Σχετικά Άρθρα

Back to top button