ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο «Kill-Bill» είναι ξανά εδώ!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά από πάροδο τεσσάρων μηνών

Όλα αυτά τα χρόνια έχει συνηθίσει να είναι νικητής με ο,τιδήποτε καταπιαστεί έχοντας κερδίσει τον θαυμασμό και παράλληλα τον τεράστιο σεβασμό σύσσωμου του παγκόσμιου μπάσκετ!
Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη!
Ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού δε θα μπορούσε παρά να βγει νικητής και από την μάχη του με τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής), που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα τεσσάρων μηνών!
Η αποθεραπεία του «Kill-Bill» λειτούργησε εξαιρετικά και έτσι μετά από διάστημα τεσσάρων μηνών ο 38χρονος γκαρντ, επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις μπάσκετ, αρχίζοντας αρχικά ατομικό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει πως το διάστημα της απουσίας του ήταν τέσσερις μήνες, λιγότερο απ’ ότι είχε προβλεφθεί αρχικά.

Έτσι, ο Λαρισαίος γκαρντ, θα είναι απόλυτα έτοιμος και υγιής όταν θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας τον Αύγουστο. Το συμβόλαιό του έχει λήξει, αλλά θεωρείται τυπική διαδικασία η ανανέωσή του για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button