ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καραλής την κορυφαία φετινή επίδοση

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άνοιξε η σεζόν για τον Εμμανουήλ Καραλή. Μιας και στον πρώτο του αγώνα για το 2023 ξεπέρασε τα 5,83 μ. στο επί κοντώ. Καθώς με την συγκεκριμένη επίδοση πέτυχε ατομικό ρεκόρ. Επιπλέον, έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό κλειστού της Κωνσταντινούπολης και το Παγκόσμιο ανοιχτού της Βουδαπέστης, αντίστοιχα. Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού κατέλαβε την τρίτη θέση, στον καλύτερο αγώνα της καριέρα του σε ανοιχτό και κλειστό στίβο. Ο Καραλής την κορυφαία φετινή επίδοση!

Εξαιρετικός Καραλής στην Καρλσρουη

Ο «ερυθρόλευκος» άλτης ξεκίνησε με έγκυρο άλμα στα 5,35 μ, ενώ συνέχισε με επιτυχημένο άλμα στα 5,50 μ. και 5,60 μ. Μετά άφησε τα 5,66 μ. για να περάσει με τη δεύτερη τα 5,72 μέτρα. Σε εκείνο το σημείο ο αθλητής του τμήματος Στίβου του Ολυμπιακού επέλεξε να αφήσει τα 5,78 μ., ώστε να δει από νωρίς στη σεζόν τον πήχη στα 5,83 μ. Το αποτέλεσμα ήταν να πετύχει απόλυτο ατομικό ρεκόρ (είχε 5,80 μ. στον ανοιχτό και 5,81 μ. στον κλειστό) και τα όρια για τις κορυφαίες διοργανώσεις της σεζόν. Αργότερα, ο πήχης τοποθετήθηκε στα 5,88 μ., όπου ο αθλητής είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.

Η κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο

Νικητής του αγώνα ήταν ο Λάιτφουτ με 5,83 μ., ενώ το ίδιο ύψος ξεπέρασε και ο Μάρσαλ. Οι τρεις πρώτοι του αγώνα πέτυχαν την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο. Ο Εμμανουήλ το τελευταίο διάστημα έχει τη βάση του στη Σπάλα. Πιο συγκεκριμένα, εκεί πραγματοποιεί τη δεύτερη κοινή προετοιμασία με τους Πολωνούς επικοντιστές. Ο αθλητής του Χάρη Καραλή επέστρεψε σε μεγάλα άλματα και πλέον δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις διακρίσεις, σε μεγάλες διοργανώσεις. Ο Έλληνας άλτης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του, στις 2 Φεβρουαρίου στην Ουψάλα της Σουηδίας. Ο Καραλής την κορυφαία φετινή επίδοση!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button