ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ο Καραλής συνεχίζει τα καλά άλματα

Αδιαμφισβήτητα, ο Εμμανουήλ Καραλής είναι σε πολύ καλή φόρμα. Ακόμα ένας αγώνας, ο τρίτος συγκεκριμένα, που ο Έλληνας πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ τα πήγε αρκετά καλά. Ο Καραλής συνεχίζει τα καλά άλματα.

Η παρουσία του Καραλή στην Πολωνία

Εξάλλου, με άλμα πάνω από τα 5,72μ., που είναι η καλύτερη επίδοση της σεζόν για εκείνον, ολοκλήρωσε την παρουσία του επί πολωνικού εδάφους. Ειδικότερα στο μίτινγκ που έγινε στην πόλη Μπιαλιστόκ. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Έλληνας άλτης είχε για αντιπάλους, ορισμένους από τους κορυφαίους αθλητές στο επί κοντώ. Αλλά και ό,τι έγινε στην Πολωνία ήταν μια… πρόγευση για αυτό που ακολουθεί. Μιας και σε λίγες ημέρες τα… φώτα θα πέσουν στη Ρώμη. Για την ακρίβεια, στην ιταλική πρωτεύουσα θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου (7-12 Ιουνίου).

Όντως έκανε καλά άλματα

Πιο συγκεκριμένα, ο Εμμανουήλ Καραλής άρχισε τον αγώνα με άλμα στα 5,42 μ.. Στη συνέχεια ανέβασε τον πήχη στα 5,62 μ. που πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια. Ακολούθως, ξανά με την πρώτη, ξεπέρασε και τα 5,72 μ. Όμως στην πορεία είχε, αργότερα, τρεις άκυρες προσπάθειες στα 5,82 μέτρα. Με άλλα λόγια είχε ξανά καλή παρουσία. Ακόμα, η επίδοσή του τον οδήγησε στη δεύτερη θέση. Δηλαδή πίσω από τον Πολωνό, Πιότρ Λίσεκ. Ο Καραλής συνεχίζει τα καλά άλματα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button