ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καραλής νικητής στο μίτινγκ του ΣΕΦ [vid]

Μια ακόμα καλή εμφάνιση και επίδοση από τον Εμμανουήλ Καραλή το τελευταίο διάστημα. Ο άλτης του Ολυμπιακού μετά την Καρλσρούη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και εντός συνόρων. Ο Καραλής νικητής στο μίτινγκ του ΣΕΦ.

Πρωτιά του Καραλή στο ΣΕΦ

Ο πρωταθλητής του Θρύλου συνέχισε τα καλά άλματα. Το έδειξε και στο μίτινγκ στίβου που έγινε στο ΣΕΦ. Νίκησε στη διοργάνωση, στο άλμα επί κοντώ, με επίδοση 5,72μ. Τερμάτισε πρώτος αφήνοντας δεύτερο έναν ακόμα «ερυθρόλευκο» άλτη, τον Πέτρο Χατζίου που έκανε άλμα στα 5,15μ. Με τον πρωταθλητή του Ολυμπιακού να δείχνει πώς είναι σε καλή κατάσταση λίγες ημέρες μετά την παρουσία του, στη Γερμανία. Στο μίτινγκ της Καρλσρούης είχε κάνει άλμα στα 5,71μ. Το σημαντικότερο όλων για τον Εμμανουήλ Καραλή είναι πώς βρίσκει ρυθμό και δείχνει έτοιμος για να «πετάξει» πάνω από το ατομικό του ρεκόρ, που είναι τα 5,80μ.

Καραλής: «Πολύ αισιόδοξοι για τη συνέχεια»

Λίγους μήνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όπου πήρε την τέταρτη θέση, ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού δείχνει σε καλό σημείο. Μιλώντας μετά το μίτινγκ στο ΣΕΦ, υπογράμμισε: «Είμαι κοντά στο ατομικό ρεκόρ μου, το οποίο πιστεύω πώς θα μπορέσω να βελτιώσω στον αγώνα της Σουηδίας. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που καταλαβαίνω και από την άνεση με την οποία φτάνω σε άλματα πάνω από τα 5,70μ.

Στα δύο πρώτα άλματα στα 5,81μ., είχα μικρά κοντάρια και τα άλματα δεν ήταν καλά. Στην τρίτη προσπάθεια χρησιμοποίησα για πρώτη φορά ένα μεγαλύτερο κοντάρι και το άλμα ήταν καλύτερο. Με τον προπονητή μου, έχουμε δουλέψει πολύ καλά και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνέχεια στη σεζόν».

  • Την τέταρτη θέση στη σφαίρα, στην ημερίδα κλειστού στίβου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατέκτησε ο Γεράσιμος Θεοδώρου. Ο αθλητής του Ολυμπιακού είχε επίδοση 16,07μ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button