ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καραλής έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ [vid]

Πράγματι, ο άλτης του Ολυμπιακού συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Όπως και τα μεγάλα άλματα. Μιας και λίγα 24ωρα μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη, αλλά και το γκαλά «Fly Athens», έγραψε ιστορία στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. Ο Καραλής έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Καραλής «έσπασε» το Πανελλήνιο ρεκόρ!

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Έλληνας ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης δοκίμασε τόσο στη Ρώμη όσο και στο γκαλά «Fly Athens» να ξεπεράσει το 5,91 μέτρα. Δηλαδή το Πανελλήνιο ρεκόρ που είχε ο Κώστας Φιλιππίδης από το 2015. Επομένως είχε βάλει τον πήχη στα 5,92μ. Όμως οι προσπάθειές του δεν είχαν στεφθεί με επιτυχία. Ωστόσο αυτό άλλαξε απόψε. Μιας και στους αγώνες στην Πολωνία, στο Μπίντγκοζ, ο Έλληνας πρωταθλητής έγραψε… ιστορία.


Πιο συγκεκριμένα άλμα στα 5,92 μέτρα, «έσπασε» το Πανελλήνιο ρεκόρ και σημείωσε νέα κορυφαία επίδοση! Επιπλέον, έδειξε πώς διανύει μια περίοδο υψηλής φόρμας. Όλα αυτά λίγες εβδομάδες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Άρα, ο Καραλής δείχνει πολύ μεγάλη συνέπεια τον τελευταίο καιρό. Έτσι έχει αυξήσει τις πιθανότητες για να κάνει κάτι καλό στο Παρίσι. Βέβαια, έπεται έκανε προσπάθεια και στο 6,02μ. όπως είχε κάνει και στην Ρώμη. Αλλά και πάλι δεν ήταν εφικτό να περάσει αυτό το ύψος και να γράψει ιστορία με παραπάνω «χρυσά» γράμματα! Ο Καραλής έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ.

Δείτε και το μεγάλο άλμα από τον Εμμανουήλ Καραλή, ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button