ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καμαρά και ο Game Changer

Είχαμε γράψει και σε παλαιότερο άρθρο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δύσκολα αλλάζει πράγματα στη δομή της ομάδας του και θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ εξεζητημένο για να γίνει αυτό.  Δεν αποκλείεται η αλλαγή στο πρώτο ματς με την Μπασακ σε σχέση με αυτά κόντρα στην Πλζεν να έχει  ονοματεπώνυμο και να είναι εκ Γουινέας. Το όνομα του Μαντί Καμαρά.

Ο άσος από τη νέα Γουινέα αναμένεται να κερδίσει θέση βασικού το ματς με την Μπασακ Σεχιρ αντί του Ματιέ Βαλμπουενά.  Σίγουρα ο Γάλλος έχει αποκτηθεί για μεγάλα ματς και το σημερινό ματς  είναι ένα τέτοιο. Ο Βαλμπουενά έχει βγάλει ποιότητα στα ματς αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι για να παίζει 90 λεπτά.

Γιατί όχι  λοιπόν ο έμπειρος άσος να μην γίνει ένας Game changer  αν χρειαστεί μέσα στο παιχνίδι; Ο Ολυμπιακός θέλει να “κλείσει” σε μεγάλο βαθμό το κομμάτι μεσαία γραμμή και με γρήγορο τρανζίσιον  να κλέβει μπάλες και να “Χτυπήσει” από τα άκρα ,δίνοντας όμως και εντολή στους ακραίους επιθετικούς  να προσέχουν πολύ στις αλληλοκαλύψεις, ειδικά στον Ρομπίνιο.  Ο Βραζιλιάνος πολλές φορές συγκλίνει  στον άξονα και αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα για την άμυνα και εκεί ένας απο την τριάδα της μεσαίας γραμμής (Μπουχαλάκης) θα γίνεται τρίτος στόπερ.

Εκτός απροόπτου η 11αδα αναμένεται να είναι : Σα ,Ομαρ,Τσιμίκας,Σεμεδο,Μεριά,Μπουχαλάκης,Γκιγέρμε, Καμαρ’α(Βαλμπουενα) ,Ποντένσε,Μασούρας,Γκερέρο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button