Χωρίς κατηγορία

Μέχρι και ο Κάκος είδε πέναλτι!!

Το είδαμε ξεκάθαρα πώς στη φάση του 17ου λεπτού ο Κουρμπέλης έχει μαρκάρει τον Καμαρά. Στη φάση υπάρχει παράβαση. Είναι μέσα στην περιοχή του Διούδη. Κοινώς υπάρχει πέναλτι. Αλλά ούτε ο Κομίνης το είδε και πολύ περισσότερο, ούτε ο VARίστας Σκουλάς!

Ακόμα και ο Τάσος Κάκος που αναλύει τις φάσεις στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη εξήγησε πώς στην παραπάνω φάση η παράβαση είναι ολοφάνερη και το πέναλτι μαρς. Μόνο οι διαιτητές δεν το είδαν και ο Γιάννης Αλαφούζος! Διότι με την ανακοίνωση του ΠΑΟ για «ντροπή» με ό,τι έγινε στο ΟΑΚΑ, δεν νομίζουμε ότι αναφέρεται στη συγκεκριμένη φάση.

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Όταν την Πέμπτη λέει άλλα για τη διαιτησία και την Κυριακή άλλα πράγματα, τότε όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή. Απλά αποδεικνύεται ξεκάθαρα πώς οι Έλληνες διαιτητές δεν μπορούν! Ας το παρατήσουν καλύτερα. Ας δηλώνουν κωλύματα και να μην σφυρίζουν σε σημαντικά ματς εντός συνόρων.

Διότι το μοναδικό που μπορούν να κάνουν είναι να πέφτουν σε «εγκληματικά» λάθη, να λαμβάνουν αστείες αποφάσεις, μα πάνω από όλα να μην βλέπουν όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button