ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γιώργος Μίνος ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα»

Μία ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη στο δυναμικό του τμήματος Στίβου του Ολυμπιακού. Ένας ακόμα πρωταθλητής θα φορά πλέον τα ερυθρόλευκα. Ο Γιώργος Μίνος ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα».

Ο διεθνής δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων στο ρόστερ του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα. Με στόχο να καταγράψει νέες επιτυχίες και να οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά το τμήμα Στίβου του Ολυμπιακού. Ένας αθλητής που αγωνίζεται στα 3,000μ., αλλά ακόμα στα 5, τα 10 και τα 21 χιλιόμετρα, όπως και στο Μαραθώνιο.

Ένας αθλητής με πολλές πρωτιές στην Ελλάδα, αλλά και με σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις. Ο Γιώργος Μίνος ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα». Με στόχο να συνεχίσει να σημειώνει σπουδαίες επιτυχίες και να οδηγεί ψηλά τον Ολυμπιακό, συμβάλλοντας κι εκείνος από την πλευρά του στις κατακτήσεις πρωταθλημάτων. Χθες, μάλιστα, πήρε την πρώτη θέση στο ομαδικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου με τον προηγούμενο σύλλογό του, τον ΠΑΟ.

Ο Γιώργος Μίνος ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα»: Η ανακοίνωση

Με τη σχετική ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» να αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μίνο. Ο Έλληνας αθλητής (ημ. γέννησης, 12/01/1988) εντάσσεται στο τμήμα Στίβου του Συλλόγου μας.

Ο διεθνής δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων αγωνίζεται στα 3000m με φυσικά εμπόδια, 5km, 10km, 21km και στο Μαραθώνιο ενώ έχει συμμετοχές και διακρίσεις σε Διεθνείς Διοργανώσεις. Έχει κατακτήσει την 5η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα το 2019 και το 2015 αλλά και στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες (2015)».

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Μίνου

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μίνος ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η νέα αγωνιστική χρόνια ξεκινάει με τον σύλλογο που αγάπησα από μικρός και έχω ζήσει αμέτρητες συγκινήσεις, χαρές μαζί με φίλους και συγγενείς. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος απο την νέα μου πολυεπίπεδη συνεργασία (Αθλητής και Σύμβουλος Διατροφής), είναι τιμή μου να αγωνίζομαι με τον σύλλογο των πρωταθλητών και θα βάλω τα δυνατά μου να φέρω περισσότερα πρωταθλήματα στον Πειραιά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button