ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Φορτούνης του Θρύλου που τιμά το σήμα

Στις εποχές που ζούμε και που ο Βασιλιάς, απόλυτος γαρ, είναι το χρήμα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής υπάρχουν άνθρωποι ρομαντικοί που παρακάμπτουν αυτό και μόνο τον…”Βασιλιά” και σκέφτονται με άλλο τρόπο. Με τρόπο που παραπέμπει στα παλιά καλά χρόνια. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Ως έγινε γνωστό η Αλ Νασρ προσέφερε στον Κώστα χαλί εκατομμυρίων για να τον κάνει δικό της. Απο τα χρήματα που αν πεις όχι τη σήμερον ημέρα θα σε πουν τρελό.

Σχεδόν 3.000.000  το χρόνο έδιναν οι Σαουδάραβες μιλώντας αποκλειστικά με την πλευρά του παίκτη. Ο ίδιος, όμως, είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι. Ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε  και από τη στιγμή που ο παίκτης ήταν κάθετος , η ομάδα , όσα χρήματα και να ήταν διατεθειμένοι να δώσουν οι της Αλ Νασρ δεν θα είχαν διάθεση να  συζητήσουν όποιαδήποτε πώληση του.

Ο Κώστας είναι x factor  παίκτης για τον Ολυμπιακό αλλά και ένας ρομαντικός του ποδοσφαίρου. Που αγαπάει τη φανέλα ,το σύλλογο ,το σήμα και άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που αρνείται πρόταση από ομάδα  του εξωτερικού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button