ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Φιλίποβιτς στα γραφεία του Ολυμπιακού!

Ο σπουδαίας Σέρβος περιφερειακός βρέθηκε στην Ελλάδα, είχε επαφή με τους «ερυθρόλευκους» και είναι κοντά στη συμφωνία με τον Θρύλο.

Έτοιμος να «πυροδοτήσει» μια τεράστια μεταγραφική «βόμβα» είναι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, σε ό,τι αφορά το τμήμα πόλο Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στον Φίλιπ Φιλίποβιτς. Έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του σερβικού, αλλά και του ευρωπαϊκού πόλο. Ο οποίος θα αφήσει την Σόλνοκ και θα φορέσει το σκουφάκι του Θρύλου!

Ήδη από το μεσημέρι της Δευτέρας υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα στη Σερβία για ταξίδι του παίκτη, εκτάκτως στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του redaroume όχι απλά ήρθε στη χώρα μας, αλλά βρέθηκε και στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Ο Φιλίποβιτς μίλησε με τους ανθρώπους του Θρύλου, ενημερώθηκε για πολλά θέματα που αφορούν την επικείμενη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» και αναχώρησε για την Ουγγαρία, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις του με την Σόλνοκ. Αλλά όλα δείχνουν πώς το ταξίδι του στην Ελλάδα, το γεγονός ότι είδε… πρόσωπα και η πληροφόρηση από πρώτο χέρι για όλα τα θέματα, δείχνει πώς είναι αρκετά «ζεστός» για να πει το οριστικό ναι στον Ολυμπιακό και να φοράει το ερυθρόλευκο σκουφάκι την επόμενη χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button