ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο… Φάρος ξέχασε την ένσταση του Ολυμπιακού!

Η ένσταση του ΠΑΟ εκδικάστηκε και βγήκε μια πρωτόγνωρη απόφαση αμέσως. Για την ένσταση του Ολυμπιακού θα συνεδριάσουν ή μήπως την ξέχασαν λόγω ηλικίας και προτίμησης;

Το θέμα δεν είναι απλό. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Δεν μιλάμε καν για εφαρμογή των κανονισμών. Μιλάμε για «χούντα»! Αποφασίζουν και διατάζουν! Φάνηκε ξεκάθαρα αυτό. Η λέξη ισονομία δεν υπάρξει στο λεξιλόγιό τους. Προσέξτε γιατί…

Την Πέμπτη έγινε μια ένσταση πριν το ματς και μία ένσταση μετά το ματς. Για τη δεύτερη όλοι ξέρετε τι έγινε! Μια απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ, μια απόφαση που έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα, μια απόφαση που «μαγειρεύτηκε» και από την Παρασκευή που έγινε η εκδίκαση, βγήκε το πρωί της Κυριακής. Μάλλον χρειάστηκε να… καμφθούν πολλές αντιρρήσεις που υπήρχαν!

Η άλλη ένσταση, όμως, ήταν λες και δεν έγινε! Δεν εξετάστηκε ποτέ. Μια ένσταση που έχει να κάνει με την καταστρατήγηση των κανονισμών. Αφορούσε την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου. Κι εδώ το ζήτημα είναι σύνθετο. Διότι υπάρχουν δύο παραβάσεις των κανονισμών.

Η πρώτη αφορά τον… Φάρο του ελληνικού μπάσκετ. Ο οποίος εξέδωσε δελτίο στην παίκτρια, ενώ η καταληκτική ημερομηνία για να συμβεί αυτό, βάσει των κανονισμών είναι η 31η Μαρτίου! Το δελτίο της Χατζηνικολάου εκδόθηκε τον Μάιο! Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε πώς λειτουργεί ο… Φάρος και τα συμφέρονται ποιανού εξυπηρετεί!

Η δεύτερη έχει να κάνει με την απόφαση των διαιτητών και του κομησάριου να κάνουν δεκτό το δελτίο της παίκτριας και να της επιτρέψουν να αγωνιστεί, ενώ είναι γνωστά όλα τα παραπάνω. Έχουν και εκείνοι μερίδιο ευθύνης σε όλα αυτό το σκηνικό που εξελίσσεται.

Το πιο σοβαρό της υπόθεσης. Παραμένει άγνωστο το πότε θα εκδικαστεί αυτή! Ούτε φωνή, ούτε… λέξη από τους αρμόδιους. Και μετά μιλάμε για ισονομία και παιχνίδι που παίζεται στα… ίσα! Ντροπή τους και αίσχος τους!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button