ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο… Φάρος κατέβασε ρολά!

Βράδυ Σαββάτου, οι ώρες περνούν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα γίνει ο δεύτερος τελικός της Α1 Γυναικών. Διαιτητές ακόμα να οριστούν!

Έχει μεγάλη πλάκα αυτή η ιστορία. Διότι ακόμα και τώρα, βράδυ Σαββάτου λίγο πριν τις 21:00, δεν έχει ξεκαθαρίσει το… τοπία αναφορικά με την διεξαγωγή ή όχι του δεύτερου τελικού της Α1 μπάσκετ Γυναικών. Όσο δεν ορίζονται διαιτητές για τον αγώνα της Κυριακής στη Λεωφόρο τόσο το ματς είναι στον… αέρα!

Ο… Φάρος του ελληνικού αθλητισμού συνεχίζει να προκαλεί. Η ΕΟΚ είναι διαρκώς απούσα. Το μαγαζί έχει κατεβάσει ρολά! Η ΚΕΔ από χθες έχει αναλάβει να ασχοληθεί με την ένσταση του Παναθηναϊκού. Ορίστηκε το μέλος της, ο Κώστας Κορομηλάς, από χθες για να εξετάσει την ένσταση. Αλλά οι ώρες περνούν και ετυμηγορία δεν υπάρχει.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πώς όλα αυτό που συμβαίνει μοιάζει με φαρσοκωμωδία. Δεν υπάρχει άλλη λέξη που να περιγράφει ό,τι έχει εξελιχθεί από χθες. Μια ΚΕΔ που έχει όλα τα στοιχεία στη κατοχή της. Μια ένσταση που κανονικά πρέπει να απορριφθεί, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει απόφαση. Μια ΕΟΚ που σφυρίζει αδιάφορα και δεν ασχολείται με τα σημαντικά θέματα.

Το ερώτημα είναι ένα. Ενδιαφέρεται η ομοσπονδία για το καλό του αθλήματος ή το μόνο που νοιάζει τα στελέχη της είναι να μην έχουν παράπονα οι παράγοντες συγκεκριμένης ομάδας; Η απάντηση είναι πολύ εύκολη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button