ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο επίγειος Θεός του Θρύλου (vid)

Πολλοί πιστεύουν πως οι γιατροί είναι οι απεσταλμένοι του Θεού επί γης για φροντίζουν εμάς και την υγεία μας. Στην πραγματικότητα αυτό ισχύει στον μέγιστο βαθμό, αφού όντως ο γιατρός είναι ένας επίγειος Θεός. Λίγο πολύ, όλοι μας το έχουμε ζήσει στην ζωή μας και πάντα είμαστε ευγνώμονες σε έναν γιατρό ο οποίος μας γλύτωσε από τα χειρότερα.

Κι ο επίγειος Θεός του Ολυμπιακού, ονομάζεται Χρήστος Θέος.

Ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό του Ολυμπιακού και των ποδοσφαιριστών του ως “φύλακας άγγελος”. Πάντα εκεί, δίπλα σε περίπτωση που χρειαστούν τις φροντίδες και τις περιποιήσεις του αλλά και την θεραπεία του. Και τι δεν έχει κάνει ο Χρήστος Θέος στον Ολυμπιακό. Ένας καταξιωμένος επιστήμονας ο οποίος συμμετέχει σε διεθνή συνέδρεια, αποτελεί τον κύριο ομιλητή σε αρκετά εξ’ αυτών και έχει μεγαλύτερη περγαμηνή την ίδια του την φήμη χάρη στη δουλειά του.

Τεράστιος γιατρός και άνθρωπος. Κι όποτε λέμε το όνομά του, θυμόμαστε χαρακτηριστικά το περιστατικό πέρσι με τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος σε ένα φιλικό με την Βάτενς έπεσε πάρα πολύ άσχημα στον αγωνιστικό χώρο με το κεφάλι και μάλιστα δέχθηκε και μία κλωτσιά, χάνοντας τις αισθήσεις του. Η έγκαιρη επέμβαση του Χρήστου Θέου απέτρεψε τα χειρότερα για τον νεαρό άσσο. Γιατρός και άνθρωπος είπαμε, αφού και το 2015 σε ένα φιλικό στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσέ βοήθησε έναν οπαδό των Τούρκων που είχε βγάλει τον ώμο του.

Μη ξεχνάμε πως το γεγονός πως οι παίκτες ξεπερνούν τα προβλήματά τους στον χρόνο που πρέπει και πολλές φορές και γρηγορότερα για να επιστρέφουν δριμύτεροι στους αγωνιστικούς χώρους είναι έργο Θέου και ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Συνεπώς, έχουμε ακόμη έναν λόγο να πούμε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος! Γιατί χωρίς ιατρικό επιτελείο, στην πραγματικότητα, δεν πάς πουθενά!

Αξίζουν πολλά μπράβο και στον Χρήστο Θέο, έναν γιατρό που δίκαια θεωρείται από τους κορυφαίους στον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button