ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο… ελεύθερος Ουάρντα ήταν τελικά δανεικός!

Μία ακόμα φορά που φαίνεται πώς υπάρχει ιδιαίτερη… σχέση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και το Βόλο, με αφορμή την υπόθεση του Αιγύπτιου μέσου.

Μια ακόμη φορά ο Αχιλλέας Μπέος φανέρωσε σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια τις σχέσεις της ομάδας του Βόλου με τον ΠΑΟΚ. Ή για να είμαστε ακόμη πιο συγκεκριμένοι, τη σχέση… εξάρτησης που τον χαρακτηρίζει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο «ισχυρός άνδρας» του Βόλου με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση του Αμρ Ουάρντα άναψε το «πράσινο φως» για την επιστροφή του Αιγύπτιου εξτρέμ στον «Δικέφαλο του Βορρά», όπως παραδέχθηκε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Με εμάς υπέγραψε για έναν χρόνο, άρα ο παίκτης ανήκει στον Βόλο. Επειδή μας τον έδωσε ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια των καλών σχέσεων που έχουμε, εγώ δεν μπορώ να αρνηθώ», δήλωσε στον «Focus FM» ο δήμαρχος Βόλου.

Με την απαραίτητη υπενθύμιση όμως ότι ο ίδιος τον προηγούμενο Ιούλιο ωρυόταν ότι είχε αποκτήσει τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό με καθεστώς ελεύθερης μεταγραφής. Αλλά όπως αποδείχθηκε, ο Ουάρντα τελικά ήταν δανεικός και όχι… ελεύθερος!

Επίσης, ο Μπέος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υπόθεση του Τάσου Δουβίκα, τον οποίο επίσης προορίζει να κάνει… πάσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Έχει επίσημες προτάσεις στα χέρια του ο Βόλος ή κρούσεις να το πω έτσι και από ομάδες του εξωτερικού και από δυο ομάδες στην Ελλάδα, η μια από αυτές είναι ο ΠΑΟΚ», είπε για τον Δουβίκα και τόνισε ότι αναμένονται εξελίξεις έως τις 15 Ιανουαρίου.

Πάνε από όλα είναι θέμα καλών σχέσεων!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button