ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο «έλεγχος» των νέων παικτών

Πράγματι, το πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας ήταν ένα καλό τεστ. Καθώς μετά από 20 ημέρες προετοιμασίας, οι παίκτες έδωσαν το «παρθενικό», φετινό ματς. Όμως, ξεκάθαρα συμπεράσματα δεν μπορούν να προκύψουν. Έτσι ούτε εμείς στο Redaroume θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά θα παρουσιάσουμε το πρώτο δείγμα των καινούργιων αθλητών του Θρύλου. Ο «έλεγχος» των νέων παικτών

Ο «έλεγχος» των καινούργιων

Αν και από ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα δεν μπορεί κανείς να εξάγει πολλά συμπεράσματα, ορισμένα στοιχεία ήταν ορατά. Καθώς αυτά αφορούν τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού. Διότι έκαναν την «πρώτη» του, ανεπίσημη βέβαια, εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα. Κάποια στοιχεία φάνηκαν. Έτσι, το Redaroume που παρακολούθησε το φιλικό ματς κόντρα στον Ιωνικό ΝΦ αναλύει την εικόνα των νέων αποκτημάτων των Κυπελλούχων Ελλάδας με το Θρύλο. Ο «έλεγχος» των νέων παικτών.

Η πρώτη «εικόνα» των νέων παικτών

Λοιπόν, παρακάτω θα διαβάσετε την πρώτη «εικόνα» των νέων παικτών του Ολυμπιακού. Χωρίς να αποτελεί άλλοθι, είναι γεγονός πώς η ομάδα έχει κάνει πολύ δυνατή προετοιμασία. Καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλή δουλειά στη φυσική κατάσταση, αλλά και με βάρη. Έτσι οι παίκτες ήταν λίγο… πιασμένοι και δεν είχαν φρεσκάδα. Αλλά έδειξαν κάποια από τα στοιχεία τους. Βέβαια, εκεί που θα φανούν πολλά είναι στο τουρνουά στην Οχρίδα. Μιας και ο Θρύλος θα δώσει στη γειτονική χώρα δυνατά, διεθνή φιλικά. Κατά συνέπεια, ο Νίκος Γραμματικός θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την εικόνα της ομάδας του.

  • Πάνος Παπαντωνόπουλος: Ο διεθνής τερματοφύλακας επαναπατρίσθηκε και στο πρώτο του ματς έδειξε αγχωμένος. Ωστόσο έκανε και μερικές, δύσκολες επεμβάσεις.
  • Σάββας Σάββας: Ο αριστερός ίντερ έδειξε την ποιότητά του και τις ηγετικές του ικανότητες. Διότι λειτουργεί ως… προπονητής μέσα στο γήπεδο.
  • Μίχα Κάβτσιτς: Ο Σλοβένος ήταν πρώτος σκόρερ. Ωστόσο έδειξε πώς ξέρει να κινείται χωρίς την μπάλα, για να βρεθεί σε θέση βολής.
  • Δημήτρης Τζηράς: Επιστροφή στο Θρύλο για ένα γνώριμο πρόσωπο που έχει μεγάλη ικανότητα στο γρήγορο παιχνίδι, στην κόντρα επίθεση.
  • Ιβάν Βίντα: Αν και ήταν λίγο νευρικός στα πρώτα λεπτά, στη συνέχεια έδειξε πώς έχει το γκολ και θα δώσει λύσεις.
  • Χρήστος Τσιγαρίδας: Ο νεαρός έχει αρκετή διάθεση, αλλά ακόμα χρειάζεται δουλειά για να μπορέσει να σταθεί σε αυτό το επίπεδο!
  • Γρηγόρης Τζίμπουλας: Η «παρθενική» του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό είχε θετικό πρόσημο. Μεγάλο του προσόν η ταχύτητα στο παιχνίδι.
  • Ιβάν Σλίσκοβιτς: Δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ιωνικό ΝΦ καθώς έχει υποστεί μια μόλυνση στα δάκτυλα του ποδιού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button