ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο δίκαιος Τακης

Το γεγονός ότι ένας προπονητής φεύγει κι ένας άλλος έρχεται, είναι από μόνο του ικανό να προκαλέσει μια σύγχυση στους παίκτες. Κυρίως γιατί κάποιοι ενδέχεται ήταν δικές του επιλογές.

Τίποτα ομω ς από ολ α αυτα δεν ισχύει στην περίπτωση του Ολυμπιακού! Ούτε σύγχυση ούτε ένταση ούτε τιποτα. Κι αυτό γιατί ο Τάκης Λεμονής φρόντισε να βάλει καποια πράγματα ξεκάθαρα στην θέση τους, μιλώντας “κρισταλλινα” ξεκάθαρα στους παίκτες του.

Μεταξύ των οσων ειπε ήταν και η ατάκα “κάνεις δεν περισσεύει”. Κι έχει απόλυτο δίκιο, αφού ο Ολυμπιακός έχει δύο ενδεκάδες εξαιρετικές. Για κάθε ενα παικτη είναι έτοιμος να ξεπηδήσει ένας άλλος! Αυτό δεν είναι κάτι που το συναντάς κάθε μέρα και σίγουρα είναι ευλογία για κάθε προπονητή να έχει τέτοιες δυνατότητες στην ομάδα του.

Ο Τάκης ξέρει… Ξέρει πολύ καλα τι πρέπει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις και είναι απόλυτα δίκαιος. Κι όταν ο παίκτης γνωρίζει πως με την έλευση ενός νέου προπονητή δεν θα είναι παραγκωνισμενος και πως θα πάρει τις ευκαιρίες του, ανεβαίνει επιπλέον η ψυχολογία του να δουλεύει πιο σκληρά και να αποδίδει τα μέγιστα.

Ήρθε η ώρα να τα δούμε ολα αυτα. Και συνήθως μετουσιωνονται και σε καλό ποδόσφαιρο! Αρχή από αύριο λοιπον!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button