Ο Σισέ έχει πια τελειώσει…

Ενός κακού μύρια έπονται. Το χθεσινό ματς, εκτός από μια ακόμα βαριά ήττα στην Ευρώπη, έχει και άλλες επιπτώσεις. Διότι ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, με τη στάση και τη συμπεριφορά του, έθεσε εαυτόν εκτός Ολυμπιακού. Ο Σισέ έχει πια τελειώσει.
Κεφάλαιο Σισέ
Ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλά στοιχεία. Ψηλός, δυναμικός, ικανός στις στατικές φάσεις στην επίθεση. Δεν είναι τυχαίο πώς μέσα από τις εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, κέρδισε μια θέση στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης. Αλλά… Διότι υπάρχει ένα αλλά… Είναι παίκτης που, επιπλέον, χύνει μόνος του την καρδάρα με το γάλα. Ό,τι κι αν «χτίσει», το γκρεμίζει μονάχος σε μια στιγμή.
Χθες βράδυ τα έκανε όλα λάθος. Κακές τοποθετήσεις, έλλειψη συγκέντρωσης, λάθη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στη συμπεριφορά του. Είναι ανεπίτρεπτο να βρίζεις τον κόσμο. Ειδικά αυτό έκανε ο Σισέ όταν αποχωρούσε για τα αποδυτήρια, μετά τη λήξη του ματς. Όπως και η αντίδρασή του, τη στιγμή της αλλαγής από τον Μίτσελ. Μιας και η στάση του δυναμίτισε το κλίμα, αντί να το κατευνάσει!
Ο Σενεγαλέζος έχει τελειώσει
Ο ίδιος με τη δική του συμπεριφορά, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Μιας και δεν μπορεί να σταθεί άλλο σε αυτή. Πώς θα ξαναμπεί στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» να αγωνιστεί; Καθώς για τον κόσμο αποτελεί «κόκκινο πανί»! Επίσης, όταν βρίζει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, γίνεται αυτοί μετά να τον στηρίξουν, να τον χειροκροτήσουν; Όντως αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Εξάλλου εκείνος έκανε λάθη στον αγωνιστικό χώρο. Μοιραία, τα οποία στοίχισαν στην ομάδα.
Έπρεπε να μην αντιδράσει στις αποδοκιμασίες. Αντίθετα, η στάση του έδειξε μια αλαζονεία. Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει από κανέναν. Μιας και η ομάδα είναι πάνω από όλα. Βέβαια, κανείς δεν είναι πάνω από αυτήν. Συνεπώς, θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Μίτσελ και του κόσμου. Διότι στη συνείδηση του κόσμου είναι πλέον ανεπιθύμητος. Ο Σισέ έχει πια τελειώσει!