ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ Ομαρ

Ο Ολυμπιακός έκλεισε και τυπικά την υπόθεση Πρωτάθλημα και στο Λιμάνι καλά κάνουν και συνεχίζουν να ονειρεύονται όπως αναφέρει το μότο της ομάδας . Ωστόσο ,σήμερα θα αναφερθώ στον Ομάρ που απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο κομβικός είναι.

Ρεπορτάζ από την Τουρκία κάνουν λόγο για συμφωνία του Ομαρ με την Γαλατά. Να πω την αλήθεια, αν δεν τον δώ με τη φανέλα άλλης ομάδας δεν θα το πιστέψω.

Ο Νορβηγός είναι κάτι παραπάνω από κομβικός για την ομάδα.  Ενας δεξιός μπακ του οποίου η όποια απουσία από το ρόστερ θα δημιουργήσει  ένα τεράστιο κενό.  Σαν και αυτό που είχε αφήσει ο Τοροσίδης κάποτε και καλύφθηκε απο τον άγνωστο, τότε Ελ Αμπντελαουί.

Ο Ομάρ έχει δείξει σε όλους τους τόνους ότι θέλει να μείνει και είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι το πάει all the way και συμφώνησε να μείνει μέχρι τέλος.  Το να έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα και να παίζει με τέτοιο πάθος, το δίχως άλλο, δεν είναι απλά εντυπωσιακό . Είναι συγκινητικό, στα όρια του όπου και αν φτάσει η ομάδα στην Ευρώπη, ο Ομάρ πρέπει να τιμηθεί για την προσφορά του.  Σαφέστατα, όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο κάθε παίκτης αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο τα χρήματα που θέλει να πάρει και η ομάδα χειρίζεται με τον δικό της τρόπο  τα οικονομικά της που έχουν  γίνει ακόμα χειρότερα με την Πανδημία.

Προσωπικά θα συνεχίσω να ελπίζω ότι θα γίνει η κίνηση που πρέπει και όλοι θα βάλουν νερό στο κρασί τους, γιατί πολύ απλά ο Ομάρ είναι κομβικός για τον σύλλογο.

ΥΓ: Είναι λογικό ο Τσιμίκας να αισθάνεται και ψυχολογικά και αγωνιστικά κουρασμένος  με όσα ακούγονται και γράφονται αλλά και τα σερί ματς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button