ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Αναστόπουλος που όλοι… αγαπήσαμε

Ο Αναστόπουλος που όλοι… αγαπήσαμε. Παρότι η ΟΔΚΕ τον άφησε εκτός πινάκων διαιτησίας, προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ. Επιμένει να μην τον… χάσουμε!

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Ο Αναστόπουλος που όλοι… αγαπήσαμε. Ο διαιτητής που όλα αυτά τα χρόνια είχε καταφέρει να προκαλέσει απίστευτο εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού. Ειδικά με τα σφυρίγματά του, όταν ήταν σε ματς του Θρύλου. Είτε με την αγαπημένη ομάδα της προηγούμενης διοίκησης της ΕΟΚ, είτε με οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο!

Αναστόπουλος: Έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είναι μια «ξεχωριστή» προσωπικότητα στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας. Πέρσι ήταν να μας… χαιρετήσει, αλλά η διοίκηση του Βασιλακόπουλο είχε βρει το… παραθυράκι για να τον κρατήσει στα γήπεδα. Παρότι είχε περάσει το όριο ηλικίας για να σφυρίζει, που είναι τα 50 χρόνια. Παρέμεινε και συνέχισε να μας ταλαιπωρεί με τις υποδείξεις και τα σφυρίγματά του. Κυρίως με αυτά που έδινε συνεχώς κι αυτά που δεν υποδείκνυε ποτέ!

Αναστόπουλος: Έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ
Παρότι έχει περάσει κατά δύο χρόνια το όριο ηλικίας, επιμένει να συνεχίσει να σφυρίζει

Ο Αναστόπουλος που όλοι… αγαπήσαμε: Τί κι αν έχει περάσει το όριο ηλικίας

Πλέον οδεύει στα 52, αλλά δεν θέλει να τον… αποχωριστούμε με τίποτα. Παρότι η ΟΔΚΕ τον άφησε εκτός πινάκων, ενημερώνοντας σχετικώς και την Ομοσπονδία, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος δεν το βάζει κάτι. Δεν λέει να μας αφήσει να ησυχάσουμε. Προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΕΟΚ και της απόφασης να τον στείλει… σπίτι του. Μακριά από τα παρκέ. Εκείνος, όμως, δεν το βάζει κάτω! Επιμένει να μείνει εκεί, να συνεχίζει να σφυρίζει και να μας ανεβάζει την πίεση στο 20!

Η υποχρέωση της νέας διοίκησης της ΕΟΚ

Είχε ενημερώσει την ΚΕΔ/ΕΟΚ πώς η πρόθεσή τους ήταν να συνεχίσει να σφυρίζει και τη σεζόν 2021-22. Αλλά η ΟΔΚΕ και η ΕΟΚ τον έστειλαν «σπίτι» του. Τώρα έχει κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Εάν οι κανονισμοί τηρηθούν, θα μας αφήσει επιτέλους στην ησυχία μας. Είναι υποχρέωση της νέας διοίκησης της ΕΟΚ, να υποστηρίξει και στο ΑΣΕΑΔ την απόφαση της ΟΔΚΕ και της ΚΕΔ/ΕΟΚ και να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να αποτελέσει ο Παναγιώτης Αναστόπουλος παρελθόν από το χώρο της ελληνικής διαιτησίας. Φτάνει πια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button